A rendszer Szakmai - Styling

SP Styling bemutatja neked a lehetőséget, hogy hozzon létre frizura tökéletes, anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot szempontjából érdekel, vagyis egy egészséges Haj, egy Styling egyéni, Befejező hibátlan, Ragyog élénk. Érdekel rituálé azzal kezdődik, hogy SP Haj Alkímia, majd a folytatáshoz az új SP Fusion Szolgáltatás, amely egyesíti a termékek, haj az érdekel, hogy végleges.

Technológia SP Styling a tökéletes frizura, a szuper-fényes

Technológia SP Styling kisimítja a felszínen a haj. Így jobb a fény verődik vissza, s a csillogó hatása maximális. SP Polírozás Technológia alapja egy komplex polimerjei, simító, olajok érdekel, összetevők különböző következetlenség, hogy képes, hogy töltse ki a hézagokat a felszínen a haj. A végeredmény egy a felszínen a haj tökéletesen sima, sokat javult, hogy a fény jobban tükrözik, így megszerzése, fényes erősített.

Fedezze fel a legmagasabb szintű, személyre szabott érdekel, létre az alkímia, a tökéletes között Styling.

Kombinálásával a termék a végén, ami egy termék Styling, a stylist létrehoz egy új formula a következetesség, valamint a teljesítmény eltér az eredeti termékek, az új, változatos, frizura, így az eredmény egy teljesen új, igazi egyéni: a kötet, illetve hatása a selyem, laza fürtök, puha, egyenes haj, a hangerő, a textúra, a fényes intenzív.

Nincs találat!