A rendszer Szakmai - Men

A férfiak, akik a szalon érdekel, hogy részesüljenek több szolgáltatást, nem csak egy egyszerű hajvágás, Styling. Hogy megfeleljen az igényeknek figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy vannak egyedi igények, valamint a megoldások, amelyek már jelen is kell lennie az adott férfi. Általában a férfiak tapasztal, a következő problémák: korpásodás, érzékeny fejbőr, irritált fejbőr, ritkuló haj elvékonyodása fejbőr hajszálerek, hajhullás, incaruntire.

SP Men dekódolni a tökéletesség azáltal, termékek, kezelések, személyre szabott, hogy fedezze a teljes spektrumát kell: egészséges haj, Styling könnyű, színes Naturala.
  • Úgy tűnik, teljesen egészséges, a fejbőr tökéletesen kiegyensúlyozott, minden gond nélkül
  • A gyűjtemény a termékek SP Men igényeit a haj, illetve fejbőr. A tartomány alapján három különböző kategóriák kezelések használt, külön-külön, de lehet vegyes, több erő.

TELJES ELLÁTÁS: samponok, kezelések-tonik, amely reagál a sajátos igényeit, amelyek megfelelnek a férfiak szempontjából haj, illetve fejbőr.

Styling SUPERIOR: termékek Styling-aids, amely dekódolja a megjelenés, az egyedi, egyéni, tökéletes.

SZÍNEZÉS , vagy a szakértő repigmentarea ősz haj, a két változat, fekete haj, barna haj.

A tökéletesség kettős, a haj, illetve fejbőr

Miután ágyazott képletek technológia a legújabb generációs, SP Men kínálja a tökéletes megoldás: SP Men Dekódolás Szolgáltatás, egy olyan kezelés, amely a szalon, amely kezeli a haj, illetve fejbőr egyszerre. Így az indulás a szalon, élvezheti teljes úgy néz ki, szép, vonzó. Az Natural, mint a haj téve, folyamatosan, hogy a keresetet a toxikus szabadgyököktől, a környezeti tényezők hatással van mind a hajszálat, illetve fejbőrön. A hajam vékony, kezd esni, a fejbőr érzékeny lesz, descuameaza. SP Men Dekódolás Szolgáltatás összetett aktív kezelés a fejbőr a kezelések formájában Tonic egy képlet a hozzávalókat, a keményedő, erősítése a kezelések formájában Elixír, hogy távolítsa el ezeket a negatív hatásokat.

Nincs találat!