Vitality's

1964-ben, Vitality's, meg kezdte tevékenységét Olaszországban, mint egy kis kozmetikai laboratórium. Ma azonban a vállalat több mint 80 országban bővítette működését, és Olaszország egyik legnagyobb kozmetikai vállalatává vált.

Vitality's ötvözi a tudományos kutatást az innovációval, és különös figyelmet fordít a természetre és a hatóanyagokra, amelyek professzionális szépségápolási termékeket hoznak létre azok számára, akik egy szépségszertartást követnek.

Vitality's Life in the hair

Vitality's támogatja az egészséges fejbőrt, és mindenki számára aki szép hajat akar, elérhetővé teszi a termékeket. Ez a márka alaposan laboratóriumban tesztelt termékeket kínál, hogy biztosítsa a haj egészségét és biztonságát, legyen az akár festék, sampon, kondicionáló vagy hajkezelés.

Egy nagyobb volumenért, a Truth Vitality True Volume sampon tökéletes, kiváló minőségű. Ez a sampon anti-aging hatással is rendelkezik a vegyileg kezelt hajra, megszünteti a hajhullást, segíti újjáéleszteni, megadva annak mennyiségét, ragyogását és erejét.

A formulája, melyet egyedülálló peptidekkel, erőteljes antioxidánsokkal és vitaminok keverékével gazdagítanak, küzd, hogy újraépítse a hajat a gyökérből. A hajhullás elleni küzdelemben hasznos összetevőkből álló komplexummal tervezett: peptidekkel, koffeinnel, ferulinsavval, E-vitaminnal, sárgarépaolajjal, A-vitaminnal és béta-karotinnal, ami teljes egészében erősíti és ápolja a hajat.   Nem tartalmaz szulfátokat vagy parabéneket. Rendszeres használat során a haj egyre erősebbé válik, több volumennel és sokkal fiatalabb megjelenéssel.

A Truth Vitality True Volume balzsam intenzív nedvességet, mennyiséget és ragyogást biztosít. Serkenti a haj növekedését, erőt és ragyogást biztositva köszönhetően a makadámia dióolaj, a béta-szitoszterol és a koffein összetevőinek, ami ideális a festett hajra is, igy végül kezelhetővé teszi.

A Vitality's számos hajfesték árnyalatát is magában foglalja, és több mint 100 árnyalatot kínál a hajfestéshez. Például a Vitality's festéket Olaszországban gyártják, és olyan védőolajokból áll mint a jojobaolaj, az olívaolaj és a rizsolaj, ami segít különleges ragyogó árnyalatok kialakításában. Ez nem károsítja a hajat, és az olajok, amelyekből tervezték, puhává és egészségessé teszi a hajat.   Szintén, a Vitality's oxidálószere az állandó festékhez kifejezetten a kívánt árnyalat elérése érdekében készült. A krémes állagának köszönhetöen tökéletesen illeszkedik a hajba, és ragyogó színt kínál a Vitality's festékkel kombinálva.

Tehát a Vitality's magas színvonalú, megfizethető áron.

Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)