Color Depositing Treatment - Color Butter - Titanium - 177 ml Színező hajpakolás

Gyártó: Joico
Gyűjtemény: Color Butter


Mennyiség
Színező hajpakolás - Color Depositing Treatment - Color Butter - Titanium - 177 ml 177 ml
Color
  • 5.581 Ft

  • Raktáron

Színező hajpakolás - Color Depositing Treatment - Color Butter - Titanium - Joico - 177 ml

Intenzív szürke? Most lehetséges az új Joico Color Butter Titanium hidratáló maszkkal. Ez ez a mélyen hidratáló kezelés nem terheli a hajat, hanem megjavítja a sérült kutikulát és csökkenti a haj  töredezését 44% -kal miközben helyreállítja ragyogását.  Ez a hajszínező kezelés a Joico színintenzitási termékcsaládból a leggazdagabb szürke pigmentet tartalmazza. Tökéletes választás ahhoz, hogy mindössze néhány perc alatt felfrissítse a haj árnyalatait, így a haja puha, dús, fényes, élénk ultraszínű marad. A Color Butter Titanium használható szőke vagy elővilágosított haj színezésére egy merész intenzív szürke árnyalattal; vagy esetleg össze keverheti más árnyalatokkal kedve szerint. Nem nehéz használni, és a szín eltarthat akár 10hajmosásig.

 Tökéletes választás a Color Intensity Joico ügyfeleinek, akik szeretnék  meghosszabbítani a hajszín intenzitását, de a szőke, színtelenített hajjal rendelkezők számára is, akik egy ultra élénk hajszínt kívánnak.

 

Használati utasítás: Alkalmazáskor és öblítéskor viseljen kesztyűt.

 

Színfrissítés esetén: Amikor a hajszín kezdi elveszteni színét, alkalmazza a terméket  tiszta, száraz vagy nedves hajra, várjon 5 percig, majd öblítse le.

 

Élénk szín eléréséhez: Alkalmazza a terméket a tiszta, száraz vagy nedves,  természetesen szőke vagy előszőkített (legalább 7-es színtű) hajra, várjon 5 percet és öblítse le.

 

A Color Butter Joico titka: a három szupererő egyedülálló kombinációja: Quadramine Complex -  olyan proteinek kizárólagos keveréke, amelyek gyorsan tapadnak a hajhoz,  megvédve mind a kutikulát, mind a kéreget;

 A szabadalmaztatott Bio-Advanced Peptide Joico komplex: mely minden egyes hajszál köré védőpajzsot von;  az arginin - az aminosav amely képes rugalmassá  tenni a hajszálakat, hogy ne töredezzenek.


Jellemzők

Részletek
Mennyiség 177 ml
Color Titanium

Vélemények (10)

Általános Értékelés

4.7 (10 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!