Color Depositing Treatment - Color Butter - Purple - Joico - 177 ml Színező hajpakolás


  4.8 (5 vélemény)


Gyártó: Joico
Gyűjtemény: Color Butter


Színező hajpakolás - Color Depositing Treatment - Color Butter - Purple - Joico - 177 ml

Megkapta a királyi szín címét  egy okból: A lila inspirálja a szenvedélyt ... különösen egy szórakoztató szín és divatos haj iránti szenvedélyt. A Joico Color Butter Purple hidratáló maszkkal ez megvalósítható, mert ez a mélyen hidratáló kezelés nem terheli a hajat, hanem megjavítja a sérült kutikulát és csökkenti a haj  töredezését 44% -kal, miközben helyreállítja ragyogását. Ez a hajszínező kezelés a Joico színintenzitási tartományából a leggazdagabb lila színű pigmentet tartalmazza. Tökéletes választás az orchidea, világos lila, ametiszt, orgona, vagy fémesen lila árnyalatok frissítésére néhány perc alatt, így a haja puha, terjedelmes, fényes, élénk ultraszínű marad. A Color Butter Purple használható szőke vagy elővilágosított haj színezésére egy merész, intenzív lila árnyalattal; vagy esetleg össze keverheti más árnyalatokkal kedve szerint. Nem nehéz használni, és a szín eltarthat akár 10 hajmosásig.

 Tökéletes választás a Color Intensity Joico ügyfeleinek, akik szeretnék  meghosszabbítani a hajszín intenzitását, de a szőke, színtelenített hajjal rendelkezők számára is, akik egy ultra élénk hajszínt kívánnak.

 

Használati utasítás: Alkalmazáskor és öblítéskor viseljen kesztyűt.

 

Színfrissítés esetén: Amikor a hajszín kezdi elvesziteni színét, alkalmazza a terméket  tiszta, száraz vagy nedves hajra, várjon 5 percig, majd öblítse le.

 

Élénk szín eléréséhez: Alkalmazza a terméket a tiszta, száraz vagy nedves,  természetesen szőke vagy előszőkített (legalább 7-es szintű) hajra, várjon 5 percet és öblítse le.

 

A Color Butter Joico titka: a három szupererő egyedülálló kombinációja: Quadramine Complex -  olyan proteinek kizárólagos keveréke, amelyek gyorsan tapadnak a hajhoz,  megvédve mind a kutikulát, mind a kéreget;

 A szabadalmaztatott Bio-Advanced Peptide Joico komplex: mely minden egyes hajszál köré védőpajzsot von;  az arginin - az aminosav amely képes rugalmassá  tenni a hajszálakat, hogy ne töredezzenek.


Jellemzők

Részletek
Mennyiség 177 ml
Color Purple

Vélemények (5)

Általános Értékelés

4.8 (5 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


I

Inci

28 márc 2018

Írt változat:
Titanium

Hungarian
Jaj, nagyon szeretem. Szépen hidratál és gyönyörű tőle a hajam.
0
Bk

Borbás Kíra

27 márc 2018

Hungarian
Ápolás, színezés játszi könnyedséggel...imádom ezt a színt.
0
E

Erika

28 márc 2018

Hungarian
Én imádom, gyönyörű színe van.
0
B

Bia

27 márc 2018

Írt változat:
Green

Hungarian
Nagyon szuper színem lett!!!
0
Ki

Kovács Imola

27 márc 2018

Írt változat:
Titanium

Hungarian
Már 3x mostam a hajam és még mindig szépen tartja a színét. Nekem bevált.
0
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)