Color Depositing Treatment - Color Butter - Green - Joico - 177 ml Színező hajpakolás

Gyártó: Joico
Gyűjtemény: Color Butter


Color
  • 5.518 Ft

  • Raktáron

Színező hajpakolás - Color Depositing Treatment - Color Butter - Green - Joico - 177 ml

Gondoltál már arra, hogy intenzív zöld árnyalatban színezd a hajad? ? A Joico Color Butter Green hidratáló maszkkal ez megvalósítható, mert ez a mélyen hidratáló kezelés nem terheli a hajat, megjavítja a sérült kutikulát és csökkenti a haj  töredezését 44% -kal, miközben helyreállítja ragyogását. . Ez a hajszínező kezelés a Joico színintenzitású termékcsaládjából a leggazdagabb zöld pigmentet tartalmazza. Ez a tökéletes választás az árnyalatok frissítésére néhány perc alatt, így a haja puha, terjedelmes, fényes, élénk ultraszínű marad. Color Butter Green használható szőke vagy elővilágosított haj színezésére egy merész intenzív zöld árnyalattal; vagy esetleg összekeverheti az árnyalatokat kedve szerint. Nem nehéz használni, és a szín eltarthat akár 10 hajmosásig.

Tökéletes választás a Color Intensity Joico ügyfeleinek, akik szeretnék  meghosszabbítani a hajszín intenzitását, de a szőke, színtelenített hajjal rendelkezők számára is, akik egy ultra élénk hajszínt kívánnak.

 Használati utasítás: Alkalmazáskor és öblítéskor viseljen kesztyűt.

 Színfrissítés esetén: Amikor a hajszín kezdi elveszni szinét, alkalmazza a terméket  tiszta, száraz vagy nedves hajra, várjon 5 percig, majd öblítse le.

 Élénk szín eléréséhez: Alkalmazza a terméket a tiszta, száraz vagy nedves,  természetesen szőke vagy előszőkített (legalább 7-es szintű) hajra, várjon 5 percet és öblítse le.

 A Color Butter Joico titka: a három szupererő egyedülálló kombinációja: Quadramine Complex -  olyan proteinek kizárólagos keveréke, amelyek gyorsan tapadnak a hajhoz,  megvédve mind a kutikulát, mind a kéreget;

 A szabadalmaztatott Bio-Advanced Peptide Joico komplex: mely minden egyes hajszál köré védőpajzsot von;  az arginin - az aminosav amely képes rugalmassá  tenni a hajszálakat, hogy ne töredezzenek.


Jellemzők

Részletek
Mennyiség 177 ml
Color Green

Vélemények (10)

Általános Értékelés

4.7 (10 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!