.4 Copper - Ultra Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano - 90 ml Réz szinű koncentrált Pigment

Gyártó: Alfaparf Milano
Gyűjtemény: Pigments


Mennyiség
Réz szinű koncentrált Pigment - .4 Copper - Ultra Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano - 90 ml 90 ml
Color
  • 10.259 Ft

  • Raktáron

Réz szinű koncentrált Pigment- .4 Copper - Ultra Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano - 90 ml

A réz szinű koncentrált Pigment - .4 Copper -  legkorszerűbb professzionális termék, amely bármilyen típusú szolgáltatás személyesitésére használható: szín, gondozás, forma, stílus.

Ez az Alfaparf Milano innovatív pigmentje különböző keverési lehetőségeket kínál, lenyűgöző eredményeket biztosítva az intenzitásnak és a tonalitás sokaságának. Hozzátéve a keverékben optimális mennyiségű pigmentet, használható  mind természetes, mind festett vagy ősz hajon, ami bizonyos árnyalatokat kihangsúlyoz,  újakat ad hozzá, a nem kívánt hatásokat kijavítja, és ezenkívül a termék extra fényt kölcsönöz a hajnak.

Eredmények:

Az Alfaparf Milano  Ultra Concentrated Pure pigmentek bármilyen pH-értékre alkalmazhatók, így hatékonyan használhatók minden szolgáltatáshoz - festések, keratinos kezelések, sampon , balzsam vagy maszk kezelések , amelyek összeférhetők a következőkkel:

1.        vízzel - színkorrekciót eredményez (újra pigmentálás) / plusz egy maximális ragyogást

2.        festékkel - az új árnyalatok ösztönzését vagy létrehozását eredményezi;

3.        keratinnal -  a kezdeti hajszín fokozása, dúsítása és javítása

4.        hajmaszkal - a természetes haj első színezésére;   így a reflexek hozzáadásra kerülnek, és a haj természetes színét frissítik;

5.        sampon, maszk vagy ampulla kezeléssel - professzionális, teljes, hajápoló, frissítő és hajszínező kezelésekhez;

6.        a professzionális Lisse Design vagy a Hydrate-Alfaparf Milano termékcsaláddal - a teljes átalakításhoz, fokozás, frissítés és színezés;

7.        a Semi di Lino és az S4U (hab vagy gél) Alfaparf Milano termékével - bármilyen stílus vagy frizura személyesités érdekében,   hozzátéve  ráadásul egy plusz színt.

Hatás:

- COOPER .4 - ideális koncentrátum pigment a réz szinű árnyalatok fokozására vagy új réz szinű árnyalatok hozzáadására

- Új árnyalatok /színek létrehozásához keverje össze az Ultra Concentrated Pure Pigment-et + festékkel

Használat:

Az intenzitástól vagy a céltónustól függően, a szükséges mennyiséget kell alkalmazni, és 10 percenként  ellenőrizni kell. A ható idő függ a haj állapotától és a kívánt eredménytől. A legjobb eredmények érdekében használat előtt olvassa el a belső használatra vonatkozó utasításokat. Csak professzionális használatra!


Jellemzők

Részletek
Mennyiség 90 ml
Color .4 Réz

Vélemények (14)

Általános Értékelés

5 (14 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!