Professional Eyebrow Kit - MALU WILZ Professzionális szemöldök szettAcest produs nu mai face parte din oferta magazinului!

A selymes, két árnyalatú kompakt púder tökéletesen illeszkedik minden árnyalatú szemöldökhöz vagy kombinálható a tökéletes tónus megszerzéséhez. A professzionális szivacsapplikátor segíti ideálisan formázni a szemöldök alakját, miközben a szögkefével a viaszt alkalmazza, amelynek célja a lázadó szálak simítása, össze tapadás nélkül, így biztosítva  rögzítését, természetességét és tartós ellenállását. A szivacsapplikátor ecset átalakítja a szemöldököt a kívánt formában. A szemöldök görbület és a szem belső sarkában alkalmazva, a rózsaszín kompakt árnyék felerősíti és kiemeli a tekintetét - egy wow-effektusért! Beépített tükörrel praktikus és elegáns tárolóban, a professzionális szemöldök készlet ideális a tökéletes szemöldökformáláshoz és a lépésenkénti utasításoknak köszönhetően még a kezdők is könnyen használhatják. Tartalmaz: E vit., lecitint,C vit., glicerint, citromsavat, mikrokristályos viaszt. Maximális kompatibilitás az érzékeny bőrrel, dermatológiailag ellenőrzött.

Alkalmazás: 

Először kontúrozza szemöldökét a kompakt porral, szivacsapplikátor segítségével. Ezután alkalmazza a világító kompakt púdert a szemöldökív alatt és a szem belső sarkában a szivacsapplikátorral, hogy hangsúlyozza szem ragyogását. Rögzítse szemöldökviasszal a szögkefe segítségével, és végül fésülje a kívánt formában a speciális spirálkefével. A professzionális készlet használatára vonatkozó utasítások a beépített tükör mögött találhatóak  és könnyen elérhetők a gyakorlati információkhoz.


Vélemények (2)

Általános Értékelés

5 (2 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Jb

Jakab Bettina

09 júl 2018

Hungarian
imádom ezt a készletet, sokat dolgozom és nem túl gyakran jutok el a kozmetikushoz, nemrég láttam meg itt ezt a készletet és megrendeltem...lenyűgöző, mintha frissen jönne az ember a kozmiból...ajánlom
0
M

Melánia

09 júl 2018

Hungarian
ez a legjobb készlet amivel eddig találkoztam, nagy kedvencem
0
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)