Conditioning Rosso Chiaro - Direct Color - Milk Shake - 100 ml Pigment festékkel közvetlen


  0 (0 vélemény)


  • 5.970 Ft
  • 5.373 Ft

    -10%
  • Az ajánlat érvényes a rendelkezésre álló készlethatáron belül.
  • Raktáron
Ez a termék maximális mennyisége, 50
Rendeld meg most Kívánságlistához adom

A Pigment a színezés a közvetlen berendezés Rosso Chiaro Közvetlenül Color - Milk Shake - 100 ml

Ez egy festék, kozmetikai, innovatív, meg kényes, ami kiváló eredmény. Ajánlott Colorari, hogy ideiglenes. Nem tartalmaz ammóniát, valamint peroxid, nem változtatja meg a szerkezet a haj. Ez tartalmazza a pigment, hogy egy nagyon magas fokú tisztaság. Ajánlott, hogy annak érdekében, hogy jelölje ki a színét a Naturala a tisztálkodás, a szín, a színezés az átmeneti vagy pre-pigment. Használható mind szakmailag, mind otthon, árnyalat szőkített haj, valamint fokozza a színek után a festés. Ezt fel lehet használni annak érdekében, hogy megfelelő, az esetleges kudarc egy másik festmény.

Anélkül, ammónia vagy oxidánsok, alkalmazzák a külső a hajszálat. Ajánlott végrehajtására vonatkozó átmeneti szín, vagy frissíteni a szín.

Hogyan kell alkalmazni: alkalmazni a hajat mosni, pedig fokozódtak. Hadd törvény 5 30 perc. Emulsionati egy kis vizet, majd törölje fel. A világos színek is fade a haját laza.

Lásd még: 6 Módja, hogy használja a szín a festék közvetlen

1. Frissítés a szín a

Szüksége van a felfrissülésre, a színét a haj hossza, illetve a lábujjak? A pigment a festék közvetlen teszi lehetővé, anélkül, hogy a használata a színek oxidáció (festék-klasszikus). A színek gondosan kiválasztott intermixabile lehetővé keverés megszerezni a kívánt színt. Alkalmazni, hogy száraz vagy nedves hajra, hagyja legfeljebb 30 perc ézsau, amíg az árnyékban akarsz. Csak mossa, majd folytassa a Color Sajátosságok - Color Tömítés.

2. Festékkazetta
Ez a tartomány tartalmazza a négy árnyalatú sárga (Ezüst Powder, Bézs Blonde, a Golden Blonde), akkor is lehet használni, mint egy toner szőke haj Natural vagy elszíneződött. Alkalmazza a nedves hajra, hagyja, hogy a törvény 30 percig, vagy amíg az árnyékban akarsz. Öblítse le alaposan, stílus, haj, mint mindig.

3. Repigmentation

Sokszor, korrigálja a színe, a haja már fertőzött. Nem lenne nagyszerű, hogy képes legyen repigmenta a hajat anélkül, hogy úgy nyerünk, hogy a haja színe? A pigment a festék közvetlen-ha úgy dönt, hogy reconditionezi vagy repigmentezi haj. Alkalmazza a nedves hajra, majd hagyja, hogy törvény 30 percig. Öblítsd le, majd tovább a folyamat javítása a szín.

4. Az alkalmazás a szelektív

Nem kell alkalmazni a pigment, hogy a festék a teljes haj. Új stílus a alkotásai színezés a mintát a szőkített haj (gyökerek, maximum). Alkalmazza a nedves hajra, majd hagyja, hogy törvény 30 percig. Csak mossa, majd folytassa a Color Sajátosságok - Color Tömítés.

5. Kezelés ragyog,

A pigment a színezés a közvetlen Egyértelmű a kezelés nélkül a szín pigment, speciálisan kialakított adni ragyog a hajad. Nem ajánlott, hogy az emberek a haj szín, amit akarnak egy extra ragyogást. Alkalmazza a nedves hajra, majd hagyja, hogy törvény 30 percig. Öblítse le, majd stílus, haj, mint mindig.

6. A szín-árnyalat egyéni

Hozzáadás a pigment egy kondicionáló, ha a haja, hogy ez a balzsam, pigmentált, személyre szabott szerint a hajad színét. Keverjük bele minden használat előtt.


Vélemények (0)

Általános Értékelés

0 (0 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Nincsenek vélemények erről a termékről.