PAESE

A "Paese" egy lengyel professzionális sminktermék márka amely kizárólag természetes eredetű összetevőket használ. Ezek a termékek harmonikusan ötvözik az esztétikumot, megőrzik a bőr egészségét, és tiszteletben tartják a mindennapi gondoskodó rituálét azáltal, hogy kielégítik az egyén tulajdonságait. Más szóval, a Paese különösen figyelemre méltó az elegancia, a harmónia, az eredetiség és az összetevők számára, amelyek hidratálják a bőrt anélkül, hogy feltöltenék. A Paese termékek legfontosabb összetevői: arganolaj, rizs, kókuszdió és bambusz, mindegyik vitamin komplexekkel kombinálva, amelyek vitalitást biztosítanak, ami nagyban csökkenti a fáradtságot.

Az ebben a termékcsaládban levő termékek sikeresen hidratálják, világosítják és táplálják a bőrt háromszoros hatással: hidratálja, csökkenti a szem alatti sötét karikákat és a fáradtság nyomait valamint ránctalanító hatással rendelkezik.

Paese professzionális termékek teljes választéka

Mivel a termékek minden bőrtípusra számára megfelelőek, Paese felfedi a szépséget, olyan sminktermékek által, amelyek a bőrt ellenállhatatlanná teszik. Például, a Paese alapozó tökéletes lefedést nyújt, megvilágítja az arcbőrt és matt végeredményt biztosít,  ami ideális választás minden típusú arcszín számára. Ez a termékcsalád hét alapozót foglal magába, mindenki igényeihez igazodva, függetlenül a bőr különféle problémáitól. Ha egy vegyes bőrről van szó, az  Expert Matte Foundation mattosító alapozó, egyensúlyt teremt az arcfelületek között, úgy hogy a T-területen nem lesz probléma a felesleges olajjal és az arcbőr nem igényel púdert a mattosításhoz. Fő összetevők: E-vitamin, hialuronsav, mattosító microsponges amelyek felszívják a felesleges faggyút., mattságot nyújtván és végül, de nem utolsó sorban a titán-oxid, amely UV-védelmet biztosít. Ez a termék nem tartalmaz parabéneket.

A Paese Long Cover egy olyan alapozó, mely száraz vagy normál arcbőrre lett kifejlesztve. Könnyű konzisztenciával, amely tökéletesen harmonizálja a bőr színét, ez az alapozó  befedi a  bőrhibákat, így frissé és sugárzóvá teszi a nap folyamán anélkül, hogy további korrekcióra lenne szükség. A  Paese Long Cover hidratálja és nyugtatja a bőrirritációt  az A, C, E és B5 vitaminok segítségével. A termék használata egyszerű és nem hagy nyomot a ruhákon.

A Paese kamuflázs egy olyan termék, amely hat különböző árnyalatból áll, tökéletes minden bőrtónusra, ideális alap és pigmentált termék, amely természetes textúrát biztosít, így tökéletes a bőrpír nyomai, a foltok, a szem alatti táskák vagy ráncok elrejtésére.  A korrektor ideális, mert kellően nagy ellenállással rendelkezik és alkalmas minden típusú arcszínre.  A carnauba-vax innovatív összetevői mélyen hidratálnak,  és a méhviasz táplálja a bőrt, csökkenti a ráncokat, irritáció nélkül.

Továbbá, Paese a sminkek széles választékát nyújtja, amelyek nem tartalmaznak tartósítószereket és könnyen alkalmazhatók, mert megvilágítanak, csökkentik a fáradtság jeleit, javítják a mikrokeringést, fényt és hosszú élettartamot biztosítanak. A termékek ára minden zseb számára megfizethetőek, de ugyanakkor a termékek a világ legexkluzívabb helyeire lettek szánva.

Tehát, Paese márka a tökéletes választás.

Korrekciós kamuflázs Mondj búcsút a bőrhibáknak!


Professzionális sőtét karikák elleni termékek Mondj búcsút a sötét karikáknak és a szem alatti táskáknak!


Eyepencils Ellenállás, minőség, könnyű alkalmazás


Tételek: 1 - 15 / 162 (11 oldal)