OPI

A cég elkötelezett a szakmai szépség, a történelem mintegy 35 éve, OPI volt egy családi vállalkozás, amely ezt követően lett a legnagyobb márka a szakmai körmök érdekel, a világ minden tájáról. Vezetőnek lenni a szépség ipar érdekel, a körmök, OPI javasolta, hogy ügyfeleinek csak a termékek kiváló minőségű, mögött egy egész csapat a szakemberek, amelynek célja a fogyasztók biztonsága. OPI elismert, valamint az a tény, hogy egy Complete tartományban több, mint 200 szakmai árnyalatok, mit nyújt ügyfeleinek magas szintű professzionalizmus.


OPI - Egy igazi játék a színekkel


Változatos termékek, OPI, elindul minden egyes szezon egyedi színpaletta is illeszkedik bármilyen ruhában illik minden nő. A legtöbb Hollywoodi sztárok használja a OPI termékek, kijelentve magukat, rendkívül elégedett velük, a csillagok, mint: Justin Bieber, Katy Perry, Serena Williams, Selena Gomez, vagy Mariah Carey csak néhány híresség, hogy használja a OPI termékek.


OPI van a termékek széles skáláját, egy kefét, hogy csodát tesz. Így a PRO Széles Ecsettel teszi a körömlakk alkalmazása rendkívül könnyen, gyorsan, nélkül az utolsó simításokat, hogy egy egységes, tökéletes, a Color szárad nagyon gyorsan tart. Az árnyalatok változatos, minden ízét a OPI ötvözi nagyon jól a klasszikus, modern, meleg árnyalatok hideg, sidef, haver, amíg az erőszakos vagy édes, alkalmi vagy glam.


A OPI köröm lakk, vagy dúsított egy képlet a kivonatok, a selyem, a Smoothing be a fényes, ne hagyd, hogy a hiányosságai. A körömlakk nem befolyásolja a körmei, nem lesz sárga, tartása ellenálló, aztán kész. Is, nem peeling, de eltávolítja rendkívül könnyen. A körmök öltözött árnyalatok, amelyek vonzzák a figyelmet, hogy valaki, egy fény elbűvölő, ellenállhatatlan nézd, egy gyönyörű fényes.


Is, OPI tegye az ön rendelkezésére egy Complete körű kezelések, hogy a köröm megerősítése, hogy a célja, különösen a köröm rideg, törékeny. OPI Nail Envy Eredeti képleteket tartalmaz dúsított fehérje kivonat, a búza -, kalcium -, hogy átalakítsa a köröm, így több erődített, erősebb, hosszabb ideig. Csak egy hónap, köröm köröm teljesen meggyógyult, alkalmazása minden nap egy réteget, majd egy hét után, távolítsa el a aceton, illetve folytathatja a kezelést.


OPI bejelentkezése több mint 200 árnyalatok, minden szezonban, minden ízét. Ezek a termékek közé tartoznak a romantika, a csábítás, az elegancia, pompa, hogy a célja, hogy minden nő számára. Más szóval, a megbízható források ihletet a sok alkotók, s a szeretők, a gyönyörű.

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)