Olaplex

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)

Olaplex, egy forradalmi trend a hajápolásban, amely után a világ legjobb hair stylistjei zavarban vannak. A márka kezdete előtérbe hoz két világ vezetőt, phd hallgatók az Anyagok, illetve a Kémia területéről, akik korábban nem foglalkoztak a hajápolási termékekkel, Dr. Eric Pressly si Dr. Craig Hawker.

Olaplex - Ezzel az új perspektívával, ez az álomcsapat olyan kémiai összetevőt talált ki, amely nem tartalmaz szilikont vagy olajokat, amelyek a kémiai szolgáltatások során és után kijavítják a sérült hajszálakat és ami erősebbé teszi őket, mint korábban.

Olaplex -- A történet előrehalad, és az Olaplex alkotók valójában teljesen más terméket akartak létrehozni, amikor a kémikusok feltettek néhány kérdést: mi a legigényesebb szolgáltatás a szalonokban vagy mi a leggyakoribb probléma a hajiparban?

Olaplex - Mint mindannyian tudjuk, ügyfeleink olyan hajat szeretnének, amelyet könnyebben lehet festeni vagy színteleníteni, hogy fényesebbé váljon anélkül, hogy károsodna. 

Az Olaplex egy csoda, hiszen gyorsabbá teszi ezen célok elérését, minimálisra csökkentve a károsodás esélyét az eljárásokat követően

Az Olaplex a stylistok számára olyan termékként került bemutatásra, amely újraépíti a haj szerkezetét. Nem csak balzsam vagy hidratáló krém, sem egy fehérje alapú kezelés. Ez valójában egy olyan termék, amelyek visszaállítják és megsokszorozzák a töredezett kötéseket a haj belsejében.

Az Olaplex sokféle módon használható. Hozzáadható közvetlenül a színhez, használhatja kezelésként, vagy alkalmazható a styling előtt.

Mit szólnál ahhoz, hogy egyetlen termékkel csökkenthetjük a haj károsodását vagy  töredezését? Nos, ha mégis szkeptikusak lennénk, hogy ez megvalósítható, az Olaplex az ellenkezőjét mutatja.

Olaplex - A történet így kezdődik: az alapító Dean Christal, szeretné megérteni, hogy a haj különféle külső tényezők általi károsodását hogyan lehet javítani, a kivételes kémikus csapatával együtt olyan új molekulát vezetett be, amelyet a szépségipar eddig nem használt. Rendkívül sikeres lett Amerikában, az Olaplex kiterjeszti termékkínálatát sok más szalonban, az Egyesült Királyságban.

Olaplex -Tehát ez a mágikus cselekedet kívülről befelé zajlik, ami a hajszál szerkezetének javításához vezet. Sok hírességet vonz a szépség ezen trükkre, hogy megmentse a sérült haját, és az egyik híres sztár Kim Kardashian, aki azt mondja, hogy figyelemre méltó a különbség, mely felfedezni vél a haj szerkezetében.

Előnyös, különösen a kémiailag festett hajra, Olaplex képes arra, hogy visszaállítsa a különböző tényezők által károsított haj egészségét Ezek a termékek otthoni használatra is alkalmasak, hiszen szigorúan teljesítik küldetésüket. Gyenge vagy vékony, a külső hő vagy egyéb tényező által károsodott hajat különös gonddal, maszkokkal vagy jó kezelésekkel kell segíteni, hogy legyőzzék ezt a kevésbé előnyös stádiumot.

Mindannyian tudjuk, hogy a szőkére festett hajnak nagyobb figyelemre és gondosságra van szükség, mivel sokkal törékenyebb és nehezen fenntartható, de az Olaplex termékekkel ez a probléma már nem fog fennállni. A termékek forradalmasították a hajfestési szolgáltatásokat, és gyorsan a legjobb hajformázó stabilizátoroká váltak. Az Olapelx rendszer teljes mértékben visszaállítja a színezett haj egészségét, amelyet a legtöbb színező és hajformázó szakember ajánl.

Gondolkozott már azon, hogy a legjobb szalonok miért beszélnek úgy az Olaplex-ről mint a legjobb hajápolási termékről? Mert az Olaplex a leginkább ajánlott hajregeneráló, gyökérkezelő rendszer és bebizonyosodott, hogy ez a termék első használatát követően megvalósul. Az eredmények hihetetlenek, hiszen biztosítja a színváltoztatásokat, de ugyanakkor a javításokat is.

Az Olaplex a megfelelő termék minden hajhoz? Ez biztos!

Alkalmas minden típusú hajra;

Képes javítani a rendkívül sérült, vékony és törékeny hajat;

Ezzel a csodálatos termékkel kiválaszthatja a leginkább inspirált színváltozásokat.

Hogyan működik az Olaplex?

Ezt alkalmazák a hajra, a színezésre és egyúttal a javításra. Más szavakkal, javítja és folyamatosan regenerálja a haj szerkezetét, hogy a folyamat során ne jelenjen meg esetleges sérülés. A három szakaszos kezelés, egyszerű maszkként alkalmazható.

Szóval, egy színjátékhoz és a sérült haj mélyreható javítására , az Olaplex a megoldás!