Smoothing

A Moroccanoil megtalálta a lázadó és durva haj megoldását. Világelső az arganolaj alapú professzionális termékiparban, a Moroccanoil-nak megtiszteltetés bemutatni az új forradalmi termékeket a hajsimításhoz, kifejezetten minden hajtípushoz kifejlesztve: a Moroccanoil Smoothing termékcsaládot. Ez a gyűjtemény különösen durva, fegyelmezettlen hajú emberek számára készült és köszönhetően az AminoRenew formulának sikerül fegyelmezni még a legrakoncátlanabb hajszálat is, tökéletes fényt és simaságot biztosítva. Azonnali simaságot és rugalmasságot biztosít, és a teljes választék lehetővé teszi, hogy még a legbosszantóbb hajat is könnyen és gyorsan lehessen formázni.

Az új gyűjtemény négy olyan terméket tartalmaz, amelyek növelik a haj rugalmasságát, hidratálják, erősítik és regenerálják a hajat:

Moroccanoil Smoothing Shampoo & Moroccanoil Smoothing Conditioner, együtt használva erőteljes simító folyamatot hoznak létre belülről kifelé, így a hajnak rugalmasságot  biztosit akár 72 órán keresztül 

Moroccanoil  Smoothing Mask egy olyan tápláló kezelés, amely tartósan simítja a hajat, ragyogást és formázhatóságot biztosit.

Moroccanoil Smoothing Lotion ez egy formázó termék  amely azonnali és tartós hajszabályozást tesz lehetővé lágyabbá teszi a tapintást, rugalmasabbá és simábbá, tökéletes befejezéssel.

A Moroccanoil Smoothing gyűjtemény arganolajjal, arganvajjal és kókuszolajból származó zsírsavakkal gazdagodik, amelyek puhább, simább, rugalmasabb, egészségesebb és fényesebb hajat tesznek lehetővé. Az ebben a termékcsaládban található termékek nem tartalmaznak szulfátokat, foszfátokat vagy parabéneket és védik a hajszínt.

Nincs találat!