Body Line

A  Moroccanoil Body Line termékcsalád 9 olyan terméket tartalmaz, amelyek kifejezetten a testápolásra vonatkoznak, , ugyanolyan értékes összetevővel: az arganolaj - "Marokkó aranya". " A termékcsalád minden terméke 100% -ban természetes összetevőt tartalmaz, parabéneket nem tartalmaz, és egy finom, enyhe Moroccanoil illattal rendelkeznek, de egy új  illattal is, a narancsvirágéval.

Ezek azok a 9 argánolajjal átitatótt Moroccanoil Body Line termékek: Száraz bőrápoló olaj, Intenzív Hidratáló Kezelés, Testradir, Fényesítő testápoló olaj , Testápolási habzó krém, a Testápoló vaj, Tiszta argan olaj , Hidratáló kézkrém , Tusfürdő. Minden termék úgy lett kialakítva, hogy a bőrt egy ellenállhatatlanul selymes és fényes bőrré alakítsa át, ezért vált híressé a Moroccanoil:

1. Dry Body Oil - Száraz bőrápoló olaj - egy könnyű formula, amely hidratálja a száraz bőrt, így puhává, selymessé és simává teszi.

2. Intense Hydrating Treatment - Intenzív Hidratáló Kezelés - olyan olaj, amely a legszárazabb bőrfelületet is átalakítja és táplálja.

3. Body Buff - Testradir természetes narancshéjjal és arganolajjal, amely eltávolítja a száraz bőrréteget, miközben hidratálja.

4. Shimmering Body Oil - Csillogó testolaj - újraéleszti és hidratálja a bőrt, finom ragyogást kínálva.

5. Body Souffle - Testápolási habzó krém -  sima és bársonyos bőrt kölcsönöz

6. Body Butter - Testápoló vaj - argan, shea, kakaó és mangó vajjal gazdagítva - mélyen áthatol a bőr hidratálására.

7. Pure Argan Oil - Tiszta argan olaj 100% természetes. Hidratálás tetőtől talpig.

8. Hand Cream - Kézkrém - arganolajjal dúsítót luxus formula, amely intenzíven hidratálja a kezed száraz bőrét.

9. Cleansing Bar - Szilárd szappan, amely hidratálja a bőrt mosás közben. Gyengéd narancsvirág illattal.

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)