Mary Cohr

Már 1972 óta a Mary Cohr kozmetikumokat a tudomány gyümölcseinek tekintik, mivel a világ egyik legcsekélyebb vállalatának egyike, amelyet a legmagasabb gyártási szabványoknak megfelelően tanúsítottak. A Mary Cohr termékcsalád  a Madame Mary Cohr szépségterapeutának nevét viseli.   A kozmetikumok köre magában foglalja a  bőr szépségápolási termékeket, amelyeket mind a  professzionális szalonokban, mind otthon is fel lehet használni. A termékek négyféle ideális kezelést tartalmaznak, amelyek láthatóan megfiatalítják a bőrt. Ezek közé tartoznak az aromaterápiás kezelések, az arc- és testkezelések, valamint a szépségápolási és gondozási kezelések a férfiak számára.

Bár nincs recept az öregség nélküli fiatalságra, Mary Cohr termékek megakadályozhatják az öregedést, biztosítva mely hidratálást és táplálást.

- A Mary Cohr ránctalanító krémek  termékcsaládja magában foglalja a Wrinkle Smoothing krémet is, amely megakadályozza a fáradtság és az öregedés jeleit, ezáltal  helyreállítva a bőr rugalmasságát és hozzáadva fényességet és fiatalosságot. Megvédi a bőrt a környezet és a szabadgyökök káros hatásaitól, és a bőr napról napra fiatalabbá válik, fenyhatást keltve. Egy igazi előnye a krémnek, hogy visszaállítja az elhalt sejteket és javítja a bőr rugalmasságát, így a ráncok jelentősen csökkennek.

- A tisztítás és a mattítás már sokkal könnyebb, mert Mary Cohr széles termékválasztékot kínál ehhez. Például a Mary Cohr Clarifying Mati krém segít szabályozni a bőr olajtermelését, összehúzza a kitágult pórusokat és csökkenti a csillogást a T területen. A zsíros bőrre és  kiszáradó felületekkel használja Moisturising Essences krémet.

- A hidratáló krém kiválasztása meglehetősen nehéz lehet, figyelembe véve a piacon megjelenő termékek sokaságát, de a Mary Cohr hidratáló krémek olyan krémes szerkezetűek, melyek arra szolgálnak, hogy a bőrt fényessé tegyék,  teljesen felszívodjanak, védelmet nyújtanak és végül, de nem utolsó sorban hidratáljanak. Parabénmentesek.

- Az érzékeny bőr gyakran fejfájást okoz, mivelhogy elég igényes és nem fogad el bármilyen terméket. A MultiSensitive Cream Mary Cohr-tól segítséget nyújt, mivel olyan természetes aktív összetevőkből áll, amelyek kivételes tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek megvédik a bőrt a stressztől vagy káros tényezőktől, és elszigetelik a bőrfelületet a külső agresszióktól, így a bőr lágyabbá válik és a kényelem helyreáll.

A Mary Cohr krémek termékcsaládja kiegészíti a smink vagy szennyeződések eltávolítására szolgáló termékeket. Így a Mary Cohr sminklemosó tökéletesen tisztítja a bőrt, mivel fehérítő hatású összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják, tisztítják és hidratálják, mindezt a C-vitamin és a melanoxilnak köszönhetően.

A legjobb összetevők és termékek beszerzése érdekében Mary Cohr meghívja Önt arra, hogy felfedezze az igazi szépséget és gondoskodást.
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)