Maria Galland

A Maria Galland márka a test és a lélek szépségét és gondozását mutatja be. Más tekintetben, az ifjúság valódi királysága ahol a személyre szabott kezelések harmonikusan keverednek a legjobb eredményekkel. Az a márka olyan készítményeket tartalmaz, amelyek tetőtől talpig kényeztetnek, egyedi kezeléseket tartalmaz egyéni igényekhez igazodva.

Maria Galland egy francia nő volt a korai 60-as évek szellemével és divatjával összhangban. Egy bőrgyógyásszal együtt megalkottak egy koncepciót, minek segítségével a bőr észrevehetően fiatalabb lesz és meghatározta a szépségápolás színvonalát.

Bőr, mozaik a különböző igényekre:

A Maria Galland márkájú kezelési programok a test minden területére vonatkoznak. Jelenleg több mint 10 000 szépségszalon használja a Maria Galland termékeket több mint 40 országban. Így a hagyomány, az innováció és a kitartás révén Maria Galland az egyik legmodernebb kozmetikai céggé vált.

Tehát a termékek tartalmaznak egy fényvédő vonalat, egy sminkes vonalat, egy sor kezelést és egy választékot a férfiak számára.Más szóval a Maria kozmetikumok magukba viszik a nyugalmat és a pihenést, hogy élvezhessék az elmét, a testet és a lelket.

 A Mária Galland esszenciák a világ legkeresettebbjei, köszönhetően a fekete orchidea olaj, makadám olaj és dió kombinációjának, melyek lehetővé teszik a bőr azonnali regenerálódását. így a bőr egzotikus szépséget kap, puha és sima lesz. Ezek az olajok megvédik a bőrt a külső tényezőktől, a hibiszkusz, az argánolaj, a zsírsavak és az öt aromás virág segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Ezek az esszenciák tökéletesek, különösen az utazás során, mert megvédi a bőrt a káros tényezőktől. Alkalmazza őket arcra, nyakra és dekoltázsra, reggel vagy este, csodát tesz a bőrével, segít visszanyerni vitalitását és rugalmasságát.

A Maria Galland termékek ideálisak, mert 30 éve nyújt megoldásokat a bőr szükségleteire, egy igazi elixirje a fiatalságnak.   Az érzékeny és száraz bőr már nem jelent problémát, ,mert a termékcsalád legkülönbözőbb megoldásokat nyújt a bőr számára, nem irritálja a bőrt, ugyanakkor hidratálja.

A Maria Galland kezelések optimális megoldást kínálnak minden típusú bőr számára.

Ezek közül a kezelések közül néhány modellező maszk, amelyet különösen gondosan kiválasztott összetevőkből készítenek amely revitalizációt és ragyogást kínál, gyorsan enyhíti a fáradtságot.

A márka megfelel mindenki elvárásainak, mert magában foglalja a test minden területére kiterjedő kezeléseket, így minden érzéke elkényeztetett, teljes nyugalmat, kényelmet és jólét érzését keltve.

A Maria Galland testkezelések megoldást kínálnak minden bőrtípusra, az anticellulit terméktől, a hidratáló és tápláló termékeken át, a teljes pihenésre és a jólétre ösztönző termékekig.

 

A termékek online elérhetőek, megfizethető áron. Tehát egy olyan termékcsalád, amely revitalizálja, táplálja, pihenteti és megfiatalítja a bőrt.

 

Ultim'Boost A szérumok a luxus, hogy az hatóanyagokban gazdag.


Esszenciák Luxus kozmetikumok gazdag hatóanyagokban


Lumin’eclat O nouă metodă unică de îngrijire a tenului obosit și îmbătrânit


Mille Luxus termékcsalád értékes összetevőkkel


Tételek: 1 - 15 / 88 (6 oldal)