High Definition Foundation

Alapítvány, selymes pigmentek HD, egy Finish Natural. Elérhető 6 árnyalatok. A pigmentek, a hi-tech alapítvány Nagy Felbontású több hatások, mint például:

- tapasztalat könnyű megvalósítani: a formula folyadék, sima, finom, amely az optimális kényelmet alkalmazást, majd viselni az egységes engedély nélkül a kockázat, hogy feltölti a bőrt.

- Finish tökéletes HD: microparticles fényvisszaverő szétszórja a fényt; az árnyékok, a különbségek a hangjelzést, majd ráncok válnak észrevehetetlen, bőr tökéletlenségei tökéletesen simított ki egy ragyogó arcszín, Natural egyszerre.

- optimális teljesítmény: nem lesz meg a friss, ragyogó, anélkül, hogy a felesleges faggyút, hogy hosszú ideig, a homály lesz átlagosan a tengerbe.

- lefedettség változó: a lehetséges maximális homály lesz elérni a kérelem ismételt, a környezettől függően.

Tartalmaz érdekel, összetevők, mint például:

- hialuronsav alacsony molekulasúlyú, molekulatömegű nagy hialuronsav határokon kapcsolódó, a komplexum egy hidratáló hatása van a bőrre, kezdve a mélyebb rétegek a a;

- tartalmaz, panthenol, vit. A, E, kivonat, Viola Tricolor (árvácska, vagy 3 testvérek patati) antimikrobiális tulajdonságai, antiiflamatorii, valamint antioxidáns

- ajánlott termék, érzékeny bőrre.

Kompatibilitás bőrgyógyászati bevizsgált, engedélyezett.

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)