Malu Wilz

Malu Wilz egy elismert nemzetközi  professzionális márka, amely sminkeket kinál minden olyan nő számára, akik a színek és a hódító illatok  elbűvölő világába akar belépni, amelyek célja hogy a szépséget tegyék az első helyre és  inspirálja a képzeletet. Ez a márka a szépség művészetében különböző tehetségeinek indulási rámpája, mert tanfolyamokat kinál erre a szakterületre szakosodott személyzetnek.

Professzionális és innovatív smink létrehozása

A széles színválasztékkal,  a smink olyan művészetté vált amelyet senki nem ellenőrizi ha nem rendelkezik olyan termékekkel, amelyeket kifejezetten a szépség fokozására  terveztek. A Malu Wilz termékek kiváló minőségűek, mivel tökéletesen illeszkednek minden ember bőréhez, így minden bőr szép, ha megfelelően gondozzák. Ha az arcbőrünk vagy a bőrünk jól néz ki, akkor mi is jól érezzük magunkat, és ehhez olyan professzionális ápoló termékekre van szükségünk, amelyek kiemelik az összes szép vonásunkat.

Tökéletes lefedettséget a Malu Wilz Camouflage termék segítségével lehet elérni, amely tervezett minden bőrtípusra:   elszíneződött, pigmentált, pattanásos vagy olyan bőrre amely  hegekket, foltokat vagy tetoválásokat tartalmaz. Vízálló, bőrgyógyászatilag tesztelt,  ez a termék alkalmas az érzékeny bőrre.  Gyorsan száradó és krémes állagú.  A lefedettség csodálatos, és az ellenálása is, úgy hogy ez a krém egész nap az arcon marad, különösen ha púderrel rögzített.

A Camouflage krém vízálló és ideális minden bőrtípusra. Az alkalmazása igen egyszerű,  így, a napi ellátás után,  egy spatula segítségével egy kis mennyiségű álcázót tegyen a kézfejre, keverje össze, majd egy nedves latex  szivacs segitségével alkalmazza egyenletesen, elhomályosítva a szélén majd egy ecset segitségével alkalmazza a púdert  a termék rögzítéséhez.

Ez a termék 8 különböző árnyalatban található, és lényeges a nap minden pillanatában amikor egy tökéletes lefedettséget kívánunk. Nagyfokú fedést biztosít, és mivel nagyon kevés szükséges, ezért gazdaságos.

A folyékony alapozó, hialuronsav alapú, összetevőinek köszönhetően tökéletesen lefedi a ráncokat. Felhasználás után a bőr tökéletesnek tűnik, hidratált és egyáltalán nem terhelt. Ez ajánlott még érzékeny, rosaceával, hegekkel vagy pattanásokkal rendelkező bőrre is.

A Malu Wilz korrektor ceruza, gazdag illóolajokban, azonnal elhalványítja azokat a foltokat vagy területeket, amelyeknek szükségük van az elfedésére. Könnyű szerkezetű,  sikerül kielégíteni a legigényesebb kívánságokat is, mivel matt megjelenést nyújt, és csökkenti a felesleges faggyút. A ceruza kifejezetten a szemkörnyékre lett kifejlesztve, teljes fényerőt kínálva.

A Malu Wilz púder különlegesen zsíros vagy vegyes bőrre tervezték, mert eltávolítja a zsíros bőr megjelenését. Szóval, a színek és a szépség világában a Malu Wilz termékek ajánlottak. A csábító rúzsok, a szemceruzák vagy a sötét karikák elleni ceruzák, valamint a fent említett termékek is,  ideális választásnak bizonyulnak úgy a mindennapi ápolás, mind a legexkluzívabb események alkalmával.

Tételek: 1 - 15 / 37 (3 oldal)