Charcoal Teeth Whitening Powder - Magic Coco - 30g Mágikus por fogfehérítéshez (100% természetes)

Kapsz 100% kedvezményt a legolcsóbb szállítási módra ha ezt a terméket a kosárba teszed!

 • 4.897 Ft
 • 3.428 Ft

  -30%
 • Az ajánlat érvényes a rendelkezésre álló készlethatáron belül.
 • Kifogyott
Kívánságlistához adom

Mágikus por fogfehérítéshez (100%-ban természetes)

Szeretnél Hollywood-i mosolyt? Mi tudjuk a titkát! 100% természetes összetevők: a legtisztább forrásokból származó kókusz aktívszén.

Az első számú forradalmi megoldás az Egyesült Államokban, most már Magyarországon is! Ezt 100% -ban természetes organikus kókuszból készült, mely 100% bio összetevőket tartalmaz, vegyszerek, mesterséges színezékek vagy ízfokozók nélkül.

Nem tartalmaz fluort, hidrogén-peroxidot vagy felületaktív anyagokat. A Magic Coco kókuszos fekete por semlegesíti a baktériumokat, foltokat, a fogkövet adszorpciós folyamaton keresztül, melynek révén az aktív szén kölcsönhatásba lép ezekkel a részecskékkel, és eltávolítja őket mind a fogakról, mind a szájüregből.

Ez a finom por nem károsítja a fogínyt vagy a fogzománcot, sőt éppen ellenkezőleg, tulajdonságai révén segít a fogak remineralizálásában, miközben antibakteriális hatást fejt ki. Az íny egészségesebb lesz, és ha hosszabb ideig használják, segít megelőzni a parodontális problémák kialakulását.

Mondj Búcsút az invazív fogfehérítő megoldásoknak. A Magic Coco por segítségével részed lehet egy makulátlan és egészséges mosolyban, anélkül, hogy fogaid vagy ínyed épsége károsulna.Fehérebb fogak már az első használatot követően!

 1. Teljesen megtisztítja és fehéríti a fogakat, segít megszüntetni a csúnya foltokat és a fogak sárga megjelenését.
 2. Eltávolítja a fogkövet, megszünteti a száj kellemetlen szagát, és frissíti a leheletet.
 3. Erősíti és védi a fogzománcot.
 4. Az íny egészségesebb lesz, és ha hosszabb ideig használják, segít megelőzni a paradontális problémákat.
 5. A fogkrém hatékonyabb lesz, ha aktív szénnel együtt használják.

Előnyök:

 • Fehéríti a fogakat;
 • Fényesíti a fogakat
 • Védi a fogakat
 • Frissíti a leheletet
 • Eltávolítja a fogkövet

Összetétel:

 • 100% kókuszszén

Gyors hatás: A Mágikus Por eltávolítja a bor, a kávé vagy a dohányzás okozta foltokat. Ahhoz, hogy tökéletes mosollyal rendelkezz, bíz a Magic Coco porban. Felejtsd el a klasszikus fogfehérítő módszereket, és most próbáld ki a Magic Coco-t, a saját otthona kényelmében!

Használati útmutató:

Vigyük fel a Magic Coco Powder-t a nedvesített fogkefére. 2 percig óvatosan súrolja fogait. Öblítse le a fogakat, majd a fogkefével távolítsa el a maradékokat. Az optimális eredmény érdekében ismételje meg az eljárást naponta kétszer. Vigyázat! Tartsa távol gyermekektől.

Kerülje a szemmel való érintkezést. Szembe jutás esetén hideg vízzel öblítse ki. Ha kellemetlen érzést vagy érzékenységet tapasztal, hagyja abba a por használatát.Jellemzők

Részletek
Mennyiség 30 g

Vélemények (104)

Általános Értékelés

4.99 (104 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!