Direct Coloring Cream - Sexy Magenta - Revolution Neon - Alfaparf Milano - 90 ml Közvetlen színező krém


  5 (1 vélemény)


Gyártó: Alfaparf Milano
Gyűjtemény: rEvolution JC Neon


Color

  • 3.127 Ft
  • 2.293 Ft

    -26.7%
  • Az ajánlat érvényes a rendelkezésre álló készlethatáron belül.
  • Kifogyott
Ez a termék maximális mennyisége, 50
Kívánságlistához adom

Közvetlen színező krém - Direct Coloring Cream - Sexy Magenta - Revolution Neon - Alfaparf Milano - 90 ml

Közvetlen színező krém - Direct Coloring Cream - Atomic Yellow - Revolution Neon - Alfaparf Milano - 90 ml: egy professzionális krémes formula, használt az intenzív és élénk színű vagy finom pasztell árnyalatokhoz, alkalmas bármely személyre, pillanatra vagy állapotra, amely egyedi mikro-pigmentek és esszenciális olajokat egyedülálló keverékét tartalmazza amely, sokáig biztosítja a színes rögzítést, ragyogó és élénk tükröződést. Nem tartalmaz ammóniát, ideális bevonattal és színező képességgel rendelkezik  és széles színpalettával rendelkezik, amelyek szabadon keverhetők össze, és végtelen számú árnyalatot alkotnak.

Szín: Sexy Magenta 

Hatások:

-Hagyja a haját elképesztően simán, hihetetlen és rendkívül puha ragyogással.

-Az ammónia hiánya miatt hajkezelést biztosít a színkezelés időtartamára, ami elősegíti a haj erejének és természetes szépségének megőrzését.

-Intenzív és élénk színű eredmények amelyek hosszú ideig tartanak.

Használat:

Nem fémes tartályban készítse el a szükséges mennyiséget, alkalmazza egyenletesen közvetlenül a szalagra egy ecsettel, hagyja működni legfeljebb 15 percig, öblítse le és samponozza a haját.

·         abban az esetben, ha több alkalmazást választunk vagy különböző, intenzív és tiszta kromatikus hatásokat - a JC rEvolution Direct Coloring Cream-et színtelenített, frissen mosott hajra kell alkalmazni,  a kívánt intenzitástól függően öblítse és samponozza 20 perc után.

·         ha néhány reflexeket szeretne felvenni a természetes hajra, vagy a reflexeket intenzívebbé tenné a festett hajban - a JC rEvolution Direct színező krémet száraz hajra kell felhordani, hagyjuk hatni 40 percig, a célzott reflexek intenzitásától függően, majd öblítse és samponozza; a festett hajat 10-15 percenként ellenőrizzük;

·         a pasztell tónusok megszerzéséhez (színintenzitás beállítása) -  Keverje össze a JC rEvolution Direct Coloring Cream CLEAR-t legalább 5: 1 arányban a kívánt árnyalattal -   5 rész CLEAR + 1 rész SZIN

 


Jellemzők

Részletek
Color Sexy Magenta
Mennyiség 90 ml

Vélemények (1)

Általános Értékelés

5 (1 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Z

Zsu

29 márc 2018

Írt változat:
Atomic Sárga

Hungarian
Ammónia mentes, és szuper intenzív szín. Csodás.
0
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)