Direct Coloring Cream - Pastel Blue - Revolution Pastel - Alfaparf Milano - 90 ml Közvetlen színező krémAcest produs nu mai face parte din oferta magazinului!

Közvetlen színező krém - Direct Coloring Cream - Pastel Blue - Revolution Pastel - Alfaparf Milano - 90 ml

Közvetlen színező krém - Direct Coloring Cream - Pastel Blue - Revolution Pastel - Alfaparf Milano - 90 ml: professzionális krémes formula, mely intenzív, ragyogó vagy finom pasztell árnyalatokat eredményez, amelyek bármely személyre, pillanatra vagy állapotra megfelelőek, egyedülálló mikro-pigmentek és esszenciális olajok keverékkel, ami hosszan tartó szín rögzítést, ragyogó és élénk tükröződést biztosít. Nem tartalmaz ammóniát, ideális bevonattal és színező képességgel és széles színpalettával rendelkezik, amelyek szabadon összekeverhetők egymással, és végtelen számú színárnyalatot képeznek.

Szín: Pasztellkék

Hatások:

-Hagyja a haját elképesztően simán, hihetetlen és rendkívül puha ragyogással.

-Az ammónia hiánya miatt hajkezelésként múködik a színezés során, igy elősegítve a haj erejének és természetes szépségének megőrzését.

-Intenzív és élénk színű eredmények amelyek hosszú ideig tartanak.

Használat:

Nem fémes tartályban készítse el a szükséges mennyiséget, alkalmazza egyenletesen közvetlenül a szalagra egy ecsettel, hagyja működni legfeljebb 15 percig, öblítse le és samponozza a haját.

·         abban az esetben, ha több alkalmazást választunk vagy különböző, intenzív és tiszta kromatikus hatásokat - a JC rEvolution Direct Coloring Cream-et színtelenített, frissen mosott hajra kell alkalmazni,  a kívánt intenzitástól függően öblítse és samponozza 20 perc után.

·         ha néhány reflexeket szeretne felvenni a természetes hajra, vagy a reflexeket intenzívebbé tenné a festett hajban - a JC rEvolution Direct színező krémet száraz hajra kell felhordani, hagyjuk hatni 40 percig, a célzott reflexek intenzitásától függően, majd öblítse és samponozza; a festett hajat 10-15 percenként ellenőrizzük;

·         a pasztell tónusok megszerzéséhez (színintenzitás beállítása) -  Keverje össze a JC rEvolution Direct Coloring Cream CLEAR-t legalább 5: 1 arányban a kívánt árnyalattal -   5 rész CLEAR + 1 rész SZIN


Jellemzők

Részletek
Color Pastel Blue
Nuanta: Pastel
Zona corporala: Par
Pentru: Femei
Tip produs: Vopsea de par
Rezistenta: Semi-permanenta
Componenta: Fara amoniac
Forma/Textura: Crema
Tip par: Subtire
Mennyiség 90 ml

Vélemények (1)

Általános Értékelés

5 (1 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


F

Franci

29 márc 2018

Írt változat:
Pastel Pink

Hungarian
Full csajos, nagyon szuper szín.
0
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)