Frizz Control - Frizz - Moroccanoil - 50 ml Kócmentesítő szérúm


  5 (3 vélemény)


Gyártó: Moroccanoil
Gyűjtemény: Styling Line

Kócmentesítő szérúm - Frizz Control - Frizz - Moroccanoil - 50 ml

A göndörség szabályozása lényeges minden olyan haj esetében, amely hajlamos göndörségre,  akár egészséges, száraz, göndör vagy egyenes. Megszünteti a göndörséget és kontrollálja a statikus nyomást bármilyen időjárási viszonyok között. Időjárásálló tulajdonságai könnyedén megvédik a hajat, megtartják egységesnek és könnyen bevonhatónak száraz vagy nedves körülmények között is. A haj megtartja tökéletes megjelenését bármilyen időjárással szemben.

Használati utasítás: A  sűrű, durva hajhoz  alkalmazzon egy kis mennyiségű  MoroccanOil Kezelést a frissen mosott nedves hajra. Szárítsa hajszárítóval, hogy eltávolítsa a felesleges nedvességet. Permetezzen 3-5 pumpányit a  MoroccanOil Frizz Control-ból,  25cm távolságra a nedves hajtól és fésülje a megszokott módon, vagy hagyja haját természetes módon megszáradni.

A vékonyabb hajat szárítsa hajszárítóval,  hogy eltávolítsa a felesleges nedvességet. Permetezzen 3-5 pumpányit a  MoroccanOil Frizz Control-ból,   25cm távolságra  a nedves hajtól és fésülje a megszokott módon, vagy hagyja haját természetes módon megszáradni.

Ajánlás: Később, a ragyogás és a kiegészítő védelem érdekében, kis mennyiségű  MoroccanOil Kezelés használható.


Jellemzők

Részletek
Mennyiség 50 ml

Vélemények (3)

Általános Értékelés

5 (3 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!