Treatment - Moroccanoil - 100 ml Kezelés minden hajtípusra


  5 (11 vélemény)


Gyártó: Moroccanoil
Gyűjtemény: Scalp Balance


A
Mennyiség
Kezelés minden hajtípusra - Treatment - Moroccanoil - 100 ml 100 ml
  • 15.252 Ft
  • 12.964 Ft

    -15%
  • Az ajánlat érvényes a rendelkezésre álló készlethatáron belül.
  • Raktáron

A kifejezetten minden haj típusra tervezett Moroccanoil kezelés, úttörő szerepet játszott az olajjal átitatott hajakon.

Ez a terápia tulajdonképpen a leginkább dedikált stylistok gyönyörű és látványos átalakulása iránti szenvedély eredménye.

Az eredeti Moroccanoil kezelés forradalmasította a hajápolási iparágat a  különféle felhasználási módokon keresztül is, így alkalmazható mind felújításra , regeneráló és mélyreható hajjavítássként a gyökerektől végekig, de mint hajformázó és befejező termékként is minden haj típushoz.

A Moroccanoil kezelés minden hajtípusra teljesen átalakítja a hajat forradalmi formulájával, ami a hajat alapvető létfontosságú összetevőkkel táplálja.  A haj azonnal egészségesebb, selymesebb lesz, tele élettel és életerővel.  Azonnal felszívódik, nem hagy zsíros nyomokat, és nem tölti be a hajat. Visszaállítja és védi a hajat a hajformázás és hő agresszióktól, valamint a környezet  káros hatásai ellen.

A Moroccanoil olyan hajkezelést fejlesztet ki, amely dúsitott antioxidánsokban gazdag arganolajjal, esszenciális fehérjékkel az erősitéshez, és lenmagokkal, mely tartalmaz omega-3 zsírsavakot, ásványi anyagokat és vitaminokat a fokozott és tartós ragyogásért valamint a hajhullás elleni védelemért. A Moroccanoil-kezelés valójában egy olyan gyógymód, amely teljesen átalakítja a hajat, könnyebben fésülhetővé, gyorsabban szárítóvá téve és gazdag táplálékkiegészítőkkel gazdagítva már az első felhasználást követően. Nem tartalmaz alkoholt vagy parabéneket.

Használat:
Alkalmazzon kis mennyiséget a minden hajtípusra tervezett Moroccanoil kezelés  termékből a mosott és félig szárított hajra és rendezze a szokásos módon. Használható száraz hajra a lázadó hajszálak fegyelmezésére és a degradált vagy száraz végek azonnali hidratálására.


Jellemzők

Részletek
A Minden hajtípushoz
Mennyiség 100 ml

Vélemények (11)

Általános Értékelés

5 (11 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!