Keune

A Keune az elegancia és a kreativitás márkája, amely modern megjelenést kölcsönöz a hajnak. A Keune gondozási vonal hosszú távú előnyökkel jár egy három lépésből álló folyamattal. Az összes Keune terméket a holland cég laboratóriumában gyártják, és a termékek felhasználása három lépésben történik:

1. lépés: Tisztítás: óvatosan teljesül hogy előkészítse a hajat a kezelésre;

2. lépés: Kondicionálás: Hajhullás és a természetes fejbőr működésének helyreállítása;

3. lépés: Styling: styling termékek alkalmazása.

Keune Minőségi 1922 óta

Hollandiában 1922-ben alapított Keune, az a cég, amely a kezdetektől jó minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtott. Keune a hajszínezésre, a stílusra és a gondozásra összpontosít. A kifinomult összetevőket a leginnovatívabb technológiával kombinálják hogy az emberek megbízható és következetes megoldásokat találjanak igényeik és vágyaik számára.

A Keune termékek nem használnak állati származású összetevőket, így 100% vegán.

"A jövőd a mi jövőnk" a Keune szlogenje, ami azt jelenti, hogy ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legigényesebb ügyfelek igényeinek és kívánságainak.

A Keune színezőanyagok nem okoznak irritációt és alacsony az allergia kockázata. Továbbá, a So Pure Natural Balance Ammonia vonal termékei nem tartalmaznak ammóniát és kifejezetten az irritációt vagy allergiát szenvedők számára tervezték. A Keune bevonat 100% -ot takar, hosszú ideig tart, hidratál, UV-sugárzás elleni védelmet nyújt, és nem tartalmaz PPD-t (parafenilén-diamin). A különböző színek, kellemes megjelenést kölcsönöznek a hajnak, a gesztenyebarna, vörös, szőke vagy barna színárnyalatok kiválasztásával.

Keune sampon tisztítja a fejbőrt, nem irritálja a bőrt, kellemes illata van és megtartja a festett haj színét hosszú ideig. Az eredmények láthatóak az első héten, mert a fejbőr nem lesz hámlasztva, mint korábban. Még kedvezőtlen időjárás esetén is a Keune termékek ideálisak. A Pure Defrizz Shine Serum szérum megnyugtatja a lázadó szálakat és kellemes megjelenést kölcsönöz a hajnak.

A Keune színstabilizátor balzsam kiegyensúlyozza a festéket és hatékonyan csökkenti a hajoxidációt. Tartalmaz citromsavat és lezárja a haj kutikulát, így a haj könnyen formálható és rugalmassá  marad. Így sokkal könnyebben fésülhetővé, lágyabbá és biztonságosabbá válik.

A Keune Care Line hajmaszk száraz, sérült és porózus hajra, hidratálja és táplálja a hajat, amelyet az ismételt festés vagy a styling termékek megtámodták, lágyabbá és fegyelmezettebbé válik, kellemesebb és egészségesebb megjelenéssel. A Keune hajmaszk, amely alapvető ásványi anyagokból és összetevőkből áll, amelyek segítenek a hajnak rugalmasabbá válni, erősíti a hajat belülről kifelé.

Tehát, Keune képviseli a haj szépség művészetet.

Silver Savior Tartomány fenntartása a reflex ezüst szőke haj


Satin Oil Csodálatos ragyogás minden hajtípusra.


Tételek: 1 - 15 / 223 (15 oldal)