Keune

A Keune az elegancia és a kreativitás márkája, amely modern megjelenést kölcsönöz a hajnak. A Keune gondozási vonal hosszú távú előnyökkel jár egy három lépésből álló folyamattal. Az összes Keune terméket a holland cég laboratóriumában gyártják, és a termékek felhasználása három lépésben történik:

1. lépés: Tisztítás: óvatosan teljesül hogy előkészítse a hajat a kezelésre;

2. lépés: Kondicionálás: Hajhullás és a természetes fejbőr működésének helyreállítása;

3. lépés: Styling: styling termékek alkalmazása.

Keune Minőségi 1922 óta

Hollandiában 1922-ben alapított Keune, az a cég, amely a kezdetektől jó minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtott. Keune a hajszínezésre, a stílusra és a gondozásra összpontosít. A kifinomult összetevőket a leginnovatívabb technológiával kombinálják hogy az emberek megbízható és következetes megoldásokat találjanak igényeik és vágyaik számára.

A Keune termékek nem használnak állati származású összetevőket, így 100% vegán.

"A jövőd a mi jövőnk" a Keune szlogenje, ami azt jelenti, hogy ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legigényesebb ügyfelek igényeinek és kívánságainak.

A Keune színezőanyagok nem okoznak irritációt és alacsony az allergia kockázata. Továbbá, a So Pure Natural Balance Ammonia vonal termékei nem tartalmaznak ammóniát és kifejezetten az irritációt vagy allergiát szenvedők számára tervezték. A Keune bevonat 100% -ot takar, hosszú ideig tart, hidratál, UV-sugárzás elleni védelmet nyújt, és nem tartalmaz PPD-t (parafenilén-diamin). A különböző színek, kellemes megjelenést kölcsönöznek a hajnak, a gesztenyebarna, vörös, szőke vagy barna színárnyalatok kiválasztásával.

Keune sampon tisztítja a fejbőrt, nem irritálja a bőrt, kellemes illata van és megtartja a festett haj színét hosszú ideig. Az eredmények láthatóak az első héten, mert a fejbőr nem lesz hámlasztva, mint korábban. Még kedvezőtlen időjárás esetén is a Keune termékek ideálisak. A Pure Defrizz Shine Serum szérum megnyugtatja a lázadó szálakat és kellemes megjelenést kölcsönöz a hajnak.

A Keune színstabilizátor balzsam kiegyensúlyozza a festéket és hatékonyan csökkenti a hajoxidációt. Tartalmaz citromsavat és lezárja a haj kutikulát, így a haj könnyen formálható és rugalmassá  marad. Így sokkal könnyebben fésülhetővé, lágyabbá és biztonságosabbá válik.

A Keune Care Line hajmaszk száraz, sérült és porózus hajra, hidratálja és táplálja a hajat, amelyet az ismételt festés vagy a styling termékek megtámodták, lágyabbá és fegyelmezettebbé válik, kellemesebb és egészségesebb megjelenéssel. A Keune hajmaszk, amely alapvető ásványi anyagokból és összetevőkből áll, amelyek segítenek a hajnak rugalmasabbá válni, erősíti a hajat belülről kifelé.

Tehát, Keune képviseli a haj szépség művészetet.

So Pure Moisturizing Mély hidratálás természetes összetevők segítségével.


So Pure Recover Szerves professzionális termékcsalád, parabén és szulfát nélkül, mélyreható javításra


So Pure Moroccan Argan Oil Hidratálás, lezárás, simítás és táplálás.


So Pure Color Care Élénk hajszín természetes összetevők segítségével.


Tételek: 1 - 15 / 76 (6 oldal)