Kérastase

Több mint 50 éve, a márka Kérastase az egyik legjobb megoldásokat a gondozási a haj. Azáltal, hogy az új szabványok tekintetében a szakmai termékek érdekel, elosztott, a szalonok, a haj elemzi részletesen, majd az egész folyamat lesz egy szertartás, a szépség is.

Kérastase megfelel az elvárásoknak mind a nők, mert a technológia sokkal fejlettebb, amit ii. hagyd, hogy a haj egy luxus ragyog, mert az összetevők, innovatív, egyedülálló. Dedikált teljes mértékben javítja a szerkezet, a haj, a márka úgy tervezték, hogy mind a nők, mind a férfiak, hogy fokozza a szépség természetes haj. Minden ember egyedi, minden haj típusától saját igényeit, ezért a Kérastase kifejlesztett egy gyűjtemény a személyre szabott termékek, amelyek hajápolás, egyedi igények, vágyak. Ezek a termékek kifejezetten az a célja, hogy fenntartsák a természetesség, a haj, így a fejbőr teljes tapasztalat érdekel, jó közérzet, kikapcsolódás.

Termékek színezésére, így a haj a szükséges védelmet a lebomlás. Ezek a termékek a legfontosabb, hogy egy haja gyönyörű, fényes, túl fényes, tükör, közlésével rugalmasságát, természetesség.

Kerastese jön a termékek körét erősíti a haj törékennyé, sérült, festett azáltal, hogy megoldásokat erődítmény, hidratálás, az egész folyamat, hogy egy igazi játék, szín, változás.

Oltja a haj, Kérastase jön a "fegyelem", ez egy termék, amely elhagyja a haj puha, rugalmas, ez a része a számos területen hajápoló köre a Kérastase. Szóval, ezek a termékek kifejezetten a ragyogó haj, erős, ellenállni a külső tényezők.

Kapható hat vonalak, amelyeket konkrét termékek, Kérastase kínál testre szabott kezelés minden típusú haja van. Szánt, különösen a szalonok ellátás, ezek a termékek célja, hogy megengedhet magának teljesen a hajat, az ilyen emberek, akik az osztályokon, hogy kijelentette, teljesen elégedett ezzel a rituális érdekel. Hajad olyan, selymes tapintású, fényes, puha, valamint a hatása tart három napig. Tesztelt, minden egyes termék nem irritálja a fejbőrt, táplálja, hidratálja a mélység.

A termék a kedvencek a szakemberek a frizuráját, mert az volt a célja, az olajok, értékes növényi kivonatok a világ minden tájáról. A termékek összetételére Oleo – Komplex, ami a keverék kukorica olaj, argán, kamélia, gyakorlatok létre ragyog, táplálja, védi a hajat. A szag egy bódító miatt az illóolajok, ahonnan ők tervezték.

Kérastase újraépíti az anyag belsejében a haj elvékonyodott agresszió kémiai vagy mechanikai visszakapcsolni az áramot, így a haj, az étterem, valamint a minőségi optikai olyan jó, mint az új.

Röviden, egy különleges szertartás, a szépség. Kérastase teremtett szépség rutin szabott segítségével a termékek , mert: megtisztítani, gyógyítani, hidratálja a módszereket gondosan megtervezett haj fejüket, szépség, vitalitás, rugalmasságát. Ezeket az egyszerű lépéseket valósítanak meg egy kezelés, ami történik a szalonban, de hogy lehet, hogy rendkívül egyszerű, otthon segítségével a Kérastase.

Mint a szépség, a haj, a feltétele a jól számít!

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)