KAY PRO

KAY PRO olasz márkájú termékek, a haj és a fejbőr ápolására, ellátott természetes összetevõkkel és a legújabb technológiával,  amely ragyogová hagya a hajat. A termékek mind a szalonban, mind az otthonban használhatók.

A Kay Pro termékek nagyon hatékonyak mert újjáélesztik, megújítják, dúsabbá teszik a hajat és küzdenek a korpásodás és a zsíros haj ellen. Szintén, a  termékek olyan innovatív összetevőket tartalmaznak, amelyek segítik a hajat bármilyen helyzetben. A Macadámiadió olaj, argánolaj, méz, vitaminok, keratin vagy kollagén csak néhány az összetevőkből amely segít a haj regenerálásában és egészségének fenntartásában.

Kay Pro minden haj típusra

Figyelembe véve hogy a Kay Pro termékek a hajat táplálják, a Kay Pro argánolaj tökéletes a száraz vagy törékeny hajhoz, mivel ez olyan tápláló kezelés amely fokozza a szín fényességét. Ezt alkalmazzák a nedves vagy száraz hajra.

Egy másik kezelés, amelynek összetétele az arganolaj, a Kay Pro sprayolaj, ami helyreállítja és hidratálja a száraz vagy fakó hajat, így ez fényes és puha lesz.  Nem zsíros, teljesen felszívódik és védi a hajat a páratartalomtól. Alkalmazható nedves vagy száraz hajra, hajformázás előt, egy intenzív ragyogásért és a mély hidratálásért.

Szintén, a Kay Pro argan oil tartomány tartalmazza a hidratáló és tápláló maszkot is  arganolajjal, amely átalakítsa a sérült hajat, kibontja, revitalizálja, könnyen fésűlhetövé,selymessé és ragyogová teszi. Ezt nedves hajra kell alkalmazni majd terjessze egy fésű segítségével az egész hajra. Cselekvési idő: 2-3 percig, majd öblítse le.

Ugyanolyan hatásos termék, amely regenerálja a hajat a gyökértől a végekig, a Kay Pro szérum arganolajjal, jojobaolajjal és napraforgóolajjal, amely meggátolja a szabad gyökök kialakulását, átalakítja a hajat és mélyen táplálja.

Kay Pro samponokat kínál minden hajtípusra, úgyhogy az iColori Kay Pro sampon mindenféle hajhoz ideális, köszönhetően a selyemkivonattal, tej és búzafehérjével kialakított formulájának, amely mélyen tisztítja a hajat, igy fényes és megerősített marad.

 Az elszíneződött, leromlott vagy megsárgult hajhoz, Kay Pro kinál egy megoldást, ez a Kay Pro Anti-yellowing sampon bor kivonattal és selyemfehérjével. Ez helyreállítja a megsárgult vagy elszíneződött haj szerkezetét a lila pigmentnek köszönhetően.

A szőke most már gondozható egy tökéletes samponnal, a Kay Pro Brightening samponnal, amely fényességet biztosit a hajnak, gyengéden tisztitja és megelőzi oxidálását. A sampon megsemmisíti a sárga tükröződéseket és ideális szürke vagy fehér hajra is. Használja azonnal samponozás után és hagya hatni  2-3 percen át, majd öblítse le. Végül a haj egyre hidratáltabbá, fényesebbé és selymesebbé válik.

Az argánolaj jelen van a Kay Pro Argan Treasure samponban is, amely védi a festett, kémiailag kezelt vagy élettelen hajat. Az argánolaj, napraforgóolaj és jojobaolaj keverékének köszönhetően, a Kay Pro Argan Treasure sampon fényes, lágy és élénk hajat biztosit.

Tehát, a haj  újjászületik a Kay Pro termékek segitségével!

Oxidanti iColori Oxidánsok szakmai számára a tartomány, a festékek iColori


Vopsea de par profesionala iColori A tartomány a színezés haj


Tételek: 1 - 15 / 26 (2 oldal)