Karrite Wax Depileve - 100 gr Karitévaj gyantapatron applikátorral


  0 (0 vélemény)


Gyártó: Depilève


Ez a termék maximális mennyisége, 50
Rendeld meg most Kívánságlistához adom

Különleges ajánlatok

Egységek Egység Ár Egység megtakarítás Csomag ár Megtakarítás
1 662 Ft - - -
10 662 Ft 588 Ft 74 Ft 6.618 Ft 5.882 Ft 735 Ft

Karitévaj gyantapatron applikátorral - Karrite Wax Depileve - 100 gr

 

A szőrtelenítés az ellátás egyik rutinszerű módja, egy gyönyörű és tökéletes bőr érdekében. A klasszikus módszergyanta használatával,  továbbra is a leghatékonyabb,  legbiztonságosabb, gazdaságosabb és legmodernebb. A nők inkább azt kedvelik, mert a bőr sima marad, és a hatása hosszabb ideig eltart. Az egyszeri felhasználású karitévaj gyanta- Karite Butter Wax Depileve egy kiváló minőségű gyanta, amely kellemes és hatékony élményt nyújt az epilálási folyamatban. Ez a shea vajjal gazdagított gyanta (ahogy még nevezik a karité vajat) kiváló szőrtelenítést biztosít, a nem kívánat szőrszálakot hatékonyan eltávolítja anélkül, hogy ragacsos maradványokat hagyna. Krémes, oxigénellenes és védő tulajdonságú textúrája  könnyű szőrtelenítést biztosít, alacsony fájdalom küszöbökkel. Az érzékeny bőrre ajánlott, mivelhogy a shea vaj nyugtató hatással jár az érzékeny és irritáló bőr számára, valamint a dehidratált bőrű emberek számára is javasolt.

 

Eredmény: sima és kellemes bőr, nem kívánt szőr nélkül

 

Használat: Alkalmazza a melegitett gyantát a bőrre, majd a gyanta lehúzó csíkot.  Húzza erősen a  haj növekedésének  ellenkező irányába.

 

Aktív összetevők:

Karité-vaj (Shea): hasznos a rugalmasság, a hidratálás és a bőr védelme szempontjából.  Nyugtató és kiegyensúlyozó, gyulladáscsökkentő, regeneráló és revitalizáló hatása van.


Jellemzők

Részletek
Mennyiség 100 gr

Vélemények (0)

Általános Értékelés

0 (0 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Nincsenek vélemények erről a termékről.