K-Pak

A Joico K-Pak egy elismert márka a termékei kiváló teljesítményéről, valamint a hajkezelés vitathatatlan vezetője. A 2007-es év a K-Pak termékcsalád bevezetésével, egy  forradalmat indított el a hajfelújítási és védelmi termékek területén. A hajszerkezet újjáépítéséhez, a Joico a fejlett Bio-Advanced Peptide Complex-et használja fel, ami a kapillárisszálak javításában áll; a maximális koncentrációban a Quadramine Complex-et, egy forradalmi komplexum, amely képes volt egyesíteni a Triamin Komplexet és a Kationos Triamin Komplexet.  A Joico K-Pak a hajápolási termékekben reprodukálja azokat a peptideket, amelyek általában a kapillárisrostszerkezetben jelen vannak, amelyek szükségesek a külső agressziónak kitett haj optimális javítására és védelmére.  . Mindegyik peptid tökéletesen reprodukálódik, hogy mélyen behatoljon a hajszálba, és védő gátat képezzen, amely megakadályozza a lehetséges sérüléseket. Ez a hajjavító és rekonstrukció a legerősebb technológia , a jövő innovációjának tekinthető a sérült hajjavításban.

A K-PAK kezelések újjáépítik a hajszál egész struktúráját, típusától függetlenül; a nedvességtartalom teljesen visszaáll,  és porozitása kiegyenlítődik az egész haj hosszán. A Joico K-PAK termékek hidratálják a hajat, lezárják a kutikulát, felkészítik a hajat az újjáépítésre, és újratöltik természetes PH-át.

A gyenge és agresszív hajra tervezett Joico K-PAK három lépésből áll: táplálás és javítás,  színvédelem és styling.

A sérült haj ápolása K-Pak samponnal és balzsammal kezdődik, folytatódik a legújabb K-Pak mélyreható átépítő rekonstrukcióval, javítással és restaurálással és megoldja a problémákat a csúcsokig a K-Pak Split End Menderre (visszaállítja a bántalmazott  tincseket), a  K-Pak Liquid Reconstructor (egy  spray, amely visszaállítja a finom vagy festett hajat) vagy a K-Pak Leave-In Protectant(a pórusok beiktatása és a kémiai károsodás újraépítése).

A Joico K-Pak styling termékcsalád néhány kiváló termékből áll:  Protect&Shine Serum (ideális csillogás és védelem érdekében), K-Pak Smoothing Balm( egy megmentő termék a durva és göndör hajnak ), K-Pak Thermal Design Foam ( egy hihetetlen formázó hab, amely volument biztosit a legvékonyabb hajnak is).

A K-Pak Color Therapy célja, hogy megőrizze a színeket a hajszálak külső rétegének védelme révén: sampon, balzsam és egy styling olaj, amely a hajat selymessé teszi, könnyen formázó, vitalitást és ragyogást biztosít.

Nincs találat!