Color Endure

A frissen festett haj egészséges, friss és ragyogónak tűnik,  de ez a hatás nem tart az idő múlásával, sőt a festés után is fakulhat. Mit kell tenned? Használja a Color Endure termékcsaládot a Joico-tól, és a festés után is képes lesz megtartani hajszínét. A Joico Color Endure-t kifejezetten festett hajra terveztek, melynek célja  hogy meghosszabbítsa a szín élettartamát, fényességet és fényerőt biztosítson. Ez a vonal fenntartja a haj integritását, a szinét hosszabb ideig és védi a hajat az UV sugarak ellen, a legkárosabbak a  festett hajnak.

A Color Endure két al-tartományra oszlik: ezek egyike kifejezetten szőke hajhoz készült: Color Endure és Color Endure Violet.

Color Endure Sulfate Free Shampoo - szulfát-mentes sampon szőke hajra, mindennapi használatra.

Color Endure Sulfate Free Conditioner -   tápláló balzsam szőke hajra

Color Endure Treatment Masque- maszk, ami javítja a haj állapotát

Color Endure Violet Shampoo - sampon a szőke,  szürke, vagy ősz haj tónusok integritásának fenntartására.

 Color Endure Sulfate Free Conditioner Violet- balzsam a színek fenntartásához és javításához.

A Color Endure termékcsalád illata kellemes, egy tubarózsa, jázmin és ibolya virágillatú  keverék,  a borostyán és a szantálfa támogatásával és stabilizálásával.

A Joico Color Endure-val együtt hosszú ideig fenntarthatja a vibráló hajszínét anélkül, hogy bármilyen volumenbeli változtatást szenvedne. A haj egészséges, erős, selymes, élénk színekkel fog rendelkezni, ugyanakkor könnyen formázható lesz.

Nincs találat!