Joico

A Joico termékeknek nincs szükség semmilyen bevezetésre, mert több mint három évtizede óta hogy gondozzák a hajat, hogy kifogástalan legyen. Ezeket a legjobb hajformázó szakemberek fogalmazzák meg, ezért megfelelnek a legjobb tulajdonságoknak. Minden hajápolási termék gondosan megfogalmazódik, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek és válaszoljon minden hajatípusra.

A gyönyörű hajművészetnek a neve: Joico

Joico meghaladja napi korlátait mivel ötvözi a modern tudomány erejét az annak összetevőivel, amelyek táplálják, védik és helyreállitják a hajat a kutikulától a kéregre. Az összes Joico termék valóban tükrözi az egészséges hajra való integritást és szenvedélyt, kitéve egy gyönyörű hajat a világban mely a tudományal és a technológiával flörtöl.

Fényes szín Joico-val

Az új Joico LumiShine festék átalakítja a haját, hosszú életet adva neki, csodálatos fényt és garantált egészséget biztosítva. A haj kétszer annyira fényes lesz, mint azelőtt, 100% -ban táplált és hidratált, nedvességtől és olyan külső tényezőktől szigetelve, amelyek ártalmasak lehetnek. Három egyszerű lépés a lenyűgöző színért: konzultáció, megfogalmazás és alkalmazás. A Joico festéknek csodálatos illata van mert tökéletes kombinációja azoknak a molekuláknak, amelyek segítik az ammóniát a levegőben semlegesíteni, valamint különleges bergamott, iris és szantálfa árnyalatok.

A jobb védelem és a haj javítás érdekében, a Vero K-pak festék az egyetlen állandó festék, amely újraépíti a hajat. . Ez a rendszer amelyet a szépség művészetének számos szakembere imád hosszú élettartamú színes eredményeket kínál. A színes keverék, meleg tónusokban csodálatos művészi szabadságot kínál, amely egy élénk állapot kísérletezéséhez vezet egyedi formulával, amely maximális fényt és természetes megjelenést kölcsönöz, a tökéletes választás bármilyen típusú hajra.

A Professzionális Joico sampon és balzsam, kellemes illatú hajat visel, természetes és rugalmas érzetet kölcsönöz. A sampon újraépíti a kezdeti haj állapotát, erőteljesen növeli erősségeit, és és védelmet nyújt a jövő számára. Ez a tökéletes választás a finom és fénytelen hajra, köszönhetően a krémmel alapuló képlet miatt amely mélyen táplálja. Így, ez a készítmény pontosan a fejbőr sérült területeire megy, azonnal kitöltvel az elveszett aminosavakat, és rugalmasságot, erőt és fényt biztosítva, az antioxidánsok tökéletes kombinációjával, például a természetes peptid komplex,, keratin, szilikon, E-vitamin és aloe. A Joico balzsam tökéletes választás bárki számára, mert egyedülálló képletet tartalmaz, amely finom, gazdag és intenzíven hidratált hajat biztosit.

A Joico terméktartomány megtartja haját egészségesnek és fényesnek, ható a törékeny és fénytelen hajra. A Joico termékek még a hajformázás után is segítik a hajat, hatásuk azonnal látható, akár festett, akár mosót. Hosszú ideig tartják szépnek a hajat, védve a káros formázó termékektől vagy rossz időjárási viszonyoktól. A Joico termékek fő célja,hogy "öltöztesse”a hajat és hogy tartsa az ügyfelek boldognak és elégedettnek.

A haj alapösszetevõje a 19 aminosavat tartalmazó keratin, ezért a Joico termékek fő összetevője a keratin, amelynek szerepe a haj megtartása és erősítése, ami egy igazi kezelés a hajnak.

Kellékek Professzionális eszközöket kínál a tökéletes hajformázáshoz.


Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)