Goldwell

A Goldwell céget, Hans Erich Dotter alapította Németországban 1948-ban.  Az eredeti cél egy olyan márka létrehozása volt, amely biztosítja a haj szépségét, kifejezetten a professzionális fodrászok számára. A kezdetektől fogva, a cég fejlett technológiát és hatékonyságot ajánlott a hajápolásban. Az évek során, a cég az innovációnak és a leghatékonyabb színező és a színeshaj karbantartási termékek felfedezésének köszönhetően, növekedett. Szintén, a termékek változatossá váltak, bővülve világszerte számos országban .

Fejlessze kreativitását a Goldwell-el

Goldwell termékek lehetővé teszik hogy egyénített megoldásokat találjanak az ügyfelek igényeinek kielégítésére. Ezek a termékek meghívnak korlátlan lehetőségek felfedezésére, így a Goldwell Elumen termékcsalád növeli a kreativitásodat, és a színezés művészetében a legsikeresebb szakembereinek inspirációját jelenti. Ebben a tartományban levő termékek lehetővé teszik hogy örüljön a finom és gyengéd szinekhez, vagy éppen ellenkezőleg, az intenzív és nagyon merész színekhez. Mindez, a mindegyik választásától függ, úgy hogy a művészet és a kreativitás a mi kezünkben van. A Goldwell Elumen festék nem tartalmaz ammóniát vagy oxidánsokat, és előnyös bármilyen típusú hajra. Ez intenziven megvilágítja a hajat professzionális eredményekkel, lehetővé teszi a maximális ragyogást, intenzív színt, hihetetlenül magas tartósságot,de rendkívül egészséges megjelenést is.

 A teljes színválasztékból, intenzív szőkétől a csábító vörössig, akár az elegáns gesztenyebarnától a ragyogó sötét barnáig, van egy sorozat, amelyet kifejezetten a férfiak számáraterveztek. A férfiak megjelenése ugyanolyan fontos, mint a nőké, ezért a férfiak számára létrehozott választék olyan színeket kínál, amelyek biztonságot nyújtanak, igy a Gray Camouflage árnyalatok azok amelyek vonzóbbá teszik a férfiakot.

 A színezés mellett, Goldwell,  ápoló és styling termékeket is kinál, amelynek célja hogy teljesen új és különleges megjelenést kínáljon. Igy kizárólag a stylistáknak és szalonoknak szánt termékek azok, amelyek elérik célodat igy megkapva a kívánt színt és ragyogást. A széles színválaszték mellett,  Goldwell számos sampont kínál, amely erősebb árnyalást kínál, de megfelelő gondosságot is biztosít. A Goldwell Dualsenses Color sampon fenntartja a haj színét és a ragyogását, köszönhetően annak a képletnek, amely megvédi és gondozza a finom vagy normál színű hajat.

Egy speciálisan kifejlesztett formulával, amely ragyogást biztosit, gránátalma kivonattal és antioxidánsokkal, a sampon védi a hajat az UV sugárzástól, ad természetes fényt és ugyanakkor megvédi a haj színárnyalatát, ezáltal intenzitását is. Nem száritja a fejbőrt, és ideális azok számára, akik az optimális paraméterekben szeretnék megtartani haj színüket és fényességüket.

Egy intenzívebb és látványosabb színért, a Goldwell szinező a tökéletes választás, mert alkalmazható szárazabb hajra, hogy fényes, egészséges megjelenést és szalon gondozást kapjon.

Tehát, Goldwell az a márka, amely minőséget és ragyogást biztosít Önnek, túl sok erőfeszítés nélkül.

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)