Blue - Switch Bang - Londacolor - Londa Professional - 80 ml Festék szakmai félig állandóAcest produs nu mai face parte din oferta magazinului!

Festék szakmai félig állandó, Kék - Kapcsoló, Bang - LondaColor - Londa Professional - 80 ml

Festék, szakmai, félig állandó, egy krémes állagú, majd egy képlet alapján létrehozták a Markolat-On, ami lehetővé teszi a könnyű alkalmazás, precíz, valamint az álca tökéletes. Tartalmaz pigment, kationos, illetve anionos molekulák nagy, hogy miért nem tud behatolni, a hajat, a mélység, hogy ossza szét egyenletesen a külső felületen annak biztosítása érdekében, hogy a termelés az élénk színek, erős, de zseniális. A festék rendelkezésre 8 árnyalatok, hogy a modern, ami lehet alkalmazni, hogy a hajadat, ahogy van, vagy lehet, hogy kombinált könnyedén hozhat létre a mixek, korlátlan szín. Ez az ideális választás minden típusú, textúrák, struktúrák, a haj, ezért Natural már kémiailag kezelt is, illetve lehet alkalmazni a különböző technikák (a film, szabadkézi, stb.). Nem igényel oxidáló, illetve készen áll a használatra.

Alkalmazás: alkalmazható száraz haj, egyenletesen oszlott el a teljes hossza, amelynek segítségével egy ecset, hagyd rajta 20 percig, majd öblítse le, amíg a víz világossá válik. Nem igényel keverést egy oxidálószer, nem ammónia vagy peroxid, s kész a használatra. A színe, az intenzívebb nem javasoljuk, fehérítés első.


Jellemzők

Részletek
A Blue
Color Blue

Vélemények (0)

Általános Értékelés

0 (0 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Nincsenek vélemények erről a termékről.