Radiance Cream - Mille 1005 - Maria Galland - 50 ml Fényesítő krém


  0 (0 vélemény)


Gyártó: Maria Galland
Gyűjtemény: Mille


  • 59.325 Ft

  • Raktáron
Ez a termék maximális mennyisége, 50
Rendeld meg most Kívánságlistához adom

Fényesítő krém - Radiance Cream - Mille 1005 - Maria Galland - 50 ml

Ha egy következetes hidratáló és az öregedés elleni küzdelemben jelentős hatásokkal bíró terméket keres, ez a krém ideális: a hialuronsav az egyedülálló TOP • CMG komplexummal kombinálva maximális hidratálást biztosít. Ugyankor a Golgotavirág és a Réti Kakukktorma csökkenti a vízveszteséget a bőrön. Összetevők, mint például a növényi gyökerekből származó fitoszterolok vagy a szójabab, támogatják a homogenizáló hatást. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a rendszeres használat növeli a bőr nedvességtartalmát akár 104%-ra, és egységesíti a bőrt akár 42%-ra.

*20 önkéntes nő tesztelte 37 és 64 éves kor között, 28 napon keresztül.


Jellemzők

Részletek
Hogyan kell használni Reggel és este megtisztított bőrre. Finoman bemasszírozni.
Összetevők egyedülálló összetett TOP • CMG (fehér szarvasgomba, tiszta 24 karátos kapszulázott arany, peptidek, sejtaktivátor), őssejt kivonat, több növényi kivonat, hialuronsav, makadámia, golgotavirág olaj, Phytostimulin, E-vitamin, fehér tajtékvirág olaj.
Mennyiség 50 ml

Vélemények (0)

Általános Értékelés

0 (0 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Nincsenek vélemények erről a termékről.

Címkék: a krém erős hidratáló, öregedésgátló, az egyedi FELSŐ•CMG (fehér szarvasgomba, tiszta arany tokozott 24 karátos arany, peptidek, egy sejt aktivátor), kivonat az őssejtek, a multi-növényi kivonat, Hyaluronic sav, Macadamiate, olaj a golgotavirág, Phytostimuline, E-vitamin, olaj a mag meadowfoam