Ecovital Professional

Az Ecovital egy olyan márka, amely Romániában született, mintegy húsz éve a professzionális termékek piacán. Mivelhogy Thalgo-val partnerségben van, az Ecovital Kosmetik  minőségi termékeket kínál, tengeri algából és kiváló minőségű összetevőkből. Ecovital termékvonal könnyen és globálisan terjed, a termékeket több mint 483 helyen népszerűsítik országszerte. Mindig naprakészek vagyunk a legújabb testápolási termékekkel. Legyenek samponok,  balzsamok, krémek vagy szakmai pakolások, bárhol és bármikor jól kell érezzük magunkat a saját bőrünkben.

A termékek széles választékából, Ecovital kezeléseket kínál  a bőr minden  igénye  kielégítésének.

- Így az Ecovital arcbőr termékek,  megfelelnek az összes bőrtípus igényeinek, függetlenül attól, hogy érzékeny, dehidratált, kuperózis vagy öregedő tendenciás a bőr. Más szavakkal, egy öregedő bőr fokozott figyelmet és gondosságot igényel, igy az érett bőrre szánt Ecovital krémeket  kifejezetten a bőr tónusának és rugalmasságának helyreállítására tervezték,  a dermális makromolekulák szintézisével, amelyek a bőr leromlását gátolják.

- A száraz, érzékeny vagy zsíros bőreket megfelelő módon kell kezelni, hogy a problémák teljesen csökkenjenek vagy eltűnjenek. Ezek a különböző igények  különböző megoldásokat kínálnak , igy a kiszáradt bőrnek megadják a szükséges nedvességet,  csökkentve a víz elvesztését a bőr szarurétegeből és megakadályozva a káros anyagoknak a bőrbe való beszivárgását.

- Az érzékeny bőr figyelmet igényel, mert az év minden pillanatában másképp viselkedik, és az Ecovital képes különböző problémákat megoldani mint például: rossz vérkeringés vagy  bőrpír, igy megteremtve a bőr kényelmét.

- A zsiros bőrt az Ecovital termékekkel állítják be, mert csökkentik a faggyú-szekréciót,  zárják  a pórusokat és stabilizáló hatást fejtenek ki, így a bőr finom és matt marad.

Egy nagyon fontos lépés a napi higiénia, valamint az ápolás rituáléjában a megtisztulás,  a bőr tisztítás és tonizálás és melyik termékek leginkább képesek megtenni ezeket a dolgokat,   ha nem Ecovital? Lehetőségük van arra, hogy eltávolítsák az elhalt sejteket a bőr felszínéről, tisztítsák a sminket vagy a szennyeződéseket, valamint lehetővé teszi a  a hatóanyagok felszívódását.

Egy szilárd, harmonikus és szép test gondoskodást igényel, és az edzőteremben járás  túl sok időt elfoglalhat. Ecovital jön, hogy segítsen mindazoknak akik szeretnének egy szebb testet, egy pontosan megtervezett testkezeléssel és a legjobb összetevőkkel. Az átalakításhoz, a karcsúsításhoz és a tonizáláshoz, az anti-Cellulite Thermoactive Cream eltünteti  a "narancshéj " csúnya megjelenését a toxinok és a felesleges víz eltávolításával.  A vérkeringés  javul, és a bőr revitalizált, hidratált, tónusos és táplált marad.

Az Ecovital Professional a legjobb szépségápolási megoldásokat kínálja az  irigylésre méltó test számára.

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)