Diva Professional

Mivel eredetileg családi vállalkozásként jelentették be, a Diva Professional Styling egy brit cég, amely professzionális hajápolási termékeket állít elő a legmagasabb színvonalon. A Diva együttműködik a legrangosabb professzionális szalonokkal a világ minden tájáról, a termékeket pedig sok híresség kedveli. A Diva termékeket számos filmben  és televíziós műsorban is felhasználják, a minőségüknek köszönhetően.

A Diva az Egyesült Királyság legnagyobb értékesített márkája, melyet mind a szalonokban, mind otthon vásárolhatnak. A számos stílusnak, a szárításnak és a styling termékeknek köszönhetően a Diva mindig a legjobb teljesítményt biztosítja, mivel piacvezető.

A Diva termékek elnyerték a legfelsőbb fodrászszalonokat, így mindig a lehető legjobb minőséget kínálják a maximális teljesítmény biztosítása érdekében.

A Diva diffúzor kifejezetten hosszú hajhoz van tervezve, amely dúsabb hajat igényel a gyökérből és jól definiált fürtöket.  Gumírozott rögzítő rendszerrel van felszerelve, amely minden típusú hajszárítóhoz illeszkedik.

A lázadó haj még soha nem volt könnyebb csillapítani, mint most, a Diva Hajszárítóval, amely stílusától függetlenül bárki számára megfelel. Ragyogó és hosszú élettartamú fényt biztosít, rugalmasságot és hajlékonyságot, a haj károsodása nélkül. Az 5 millió ion / másodperc generátornak köszönhetően felgyorsítja a hajszárítási folyamatot, megkönnyítve a bevonatot. A tisztítási folyamat nagyon egyszerű,  így a termék hosszú élettartammal rendelkezik, mivel a kerámia rács ionizáló hajat biztosít.

Ergonomikus fogantyúval és 3 m hosszú kábellel rendelkezik, 2000 W automatikus stop rendszerrel, ha eléri a 110 ° C-ot, és 4 hõ és 2 sebességg beállítással is rendelkezik, de hideg levegõgombot is tartalmaz.

Ahhoz, hogy a legelegánsabb és szexi fürtöket kapja, a Diva olyan hajsütővasat,  amely azonnal kielégít  minden vágyat a szebb hajra. A termék rugalmas és természetes fürtök előállítására lett kifejlesztve, kúpos alakja tökéletesen illeszkedik a könnyű fürtökhöz, amelyek átmérője 45 mm az alapon és 22 mm a tetején.

A hajsütővas  titánból készült és kiváló minőségű technológián alapul, amely egyenletesen elosztja a hőt a hajra. Lehetővé teszi a precíziós frizura megszerzését, mivel a hőmérséklet 140-220 ° C-ra állítható és van egy szilikon csatlakozója a pálca hegyén, amely megvédi az ujjait.

A Diva gondoskodik a férfiak számára való termékekről is. Kiváló minőségű Diva hajnyíró megfelel minden arcápolás igénynek. Újratölthető akkumulátorral, 5 precíziós rozsdamentes pengével és 5 állítható fésűvel rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén kezelheti az eszközt, és azonnali eredményeket érhet el.

Kompakt töltővel is rendelkezik, így a professzionális eredmények nem késnek megjelenni.

A Diva számos olyan terméket kínál, amelyek pontosságot, minőséget és nagy teljesítményt nyújtanak.