Depilève

A Depilève az első számú márka a professzionális gyanta rendszerekben, amely elérhető a világ 87 országában. A Depilève azon a feltételezésen alapul, hogy a professzionális gyantázó rendszernek magas színvonalú kozmetikumokat kell kínálnia, valamint a legjobb szőrtelenítő kezelést. A Depilève innovatív forró gyanta szőrtelenítő rendszerrel rendelkezik, és a legnépszerűbb Depilève gyanta rendszerek azok, amelyek forró törött gyantát használnak, általában az arcfelületekhez, hónalj vagy a bikini vonalhoz, a rugalmas konzisztenciájuk miatt. Szintén, Depilève számos krémet kínál amelyek csökkentik a haj növekedésének ütemét, de bőrnek szánt termékeket is, amelyek használhatók a szőrtelenítő folyamat után.

Depilève - siker, presztízs, minőség

Depilève gyanta az egyik legegyszerűbb módszer a gyönyörű bőr megszerzésében. Ez simán hagyja a bőrt, szőrszál növekedési nyom nélkül, ami természetes és meglepő kinézet biztosit. A Depilève Wax egyedülálló, paraffin alapú termék, amelyet kifejezetten a professzionális szalonok számára terveztek, de otthoni használatra is.

A hagyományos Depilève gyanta tökéletes választás az érzékeny bőr számára, ezért az ilyen típusú gyantát epiláló papír nélkül használják. A hagyományos olívaolajos gyantát , egy fémtartályban vagy egy dekantálóban olvasztjuk és egy kenőlapáttal alkalmazzuk. Még ebben az esetben sem szükségesek a szőrtelenítő szalagok.

A Depilève dekantálót úgy tervezték, hogy professzionális módon felmelegítse a gyantát, ami elengedhetetlen egy kozmetikai szalonban és hagyományos gyanta epilálási szolgáltatásokat kínál. Ez megolvasztja és szűri a gyantát, hatékonyan felmelegítve, mindenféle viaszra alkalmas. Felolvassza és szűri a gyantát, hatékonyan felmelegítve, mindenféle gyantára alkalmas.

A hagyományos elasztikus gyanta méhviaszból és fenyőgyanta-viaszból áll, kiváló minőségű, mert nem égeti a bőrt és nem törékeny, mert alacsony olvadáspontja van, körülbelül 50 ° C. A rugalmas viasz újrafelhasználható, sima és selymes bőrfelületet hagy és és érzékeny bőrre van jelölve, különösen az ágyék területén, ahol az epilálást gyengéden kell elvégezni.

A hagyományos gyanta szőrtelenítés, eltávolítja az elhalt sejteket a bőr felszínéről, miközben finom és kellemes tapintású marad a bőr. Más szóval, a hagyományos gyanta szőrtelenítésnek tartós eredménye van, két-három hétig.

Tehát ez a típusú szőrtelenítés gazdaságos, mind szalonokban, mind otthon végezhető el és az év bármely időpontjában elkészülhető. A hagyományos gyanta szőrtelenítés minden nő kedvenc módszere marad, függetlenül az állapotuktól, anyagi helyzetüktől, vagy kultúrájuktól.

 Depilève az ideális választás finomabb, lágyabb és világosabb bőrrért, mert nem irritálja a bőrt, és az alkalmazás is meglehetősen egyszerű: a gyanta felmelegszik, amíg folyékony lesz, egy kenőlapát segitségével kell alkalmazni, de nem igényel szőrtelenítő szalagot, mert a szőr eltávolítása húzással történik.

Depilève gondoskodik a bőrödről!

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)