Denman

Célja, az egyesült Királyságban, a Denman termékeket használni a több, mint 60 országban szerte a világon, a szalonok, a szakember, aki biztosítja a legjobb eredményt. Az első Denman ecset volt, 1938-ban találta fel John Denman Dean, amelyet a 60 szalonok, köszönhetően a technika az, hogy száraz, valamint gondoskodjon a haj ugyanabban az időben.

Denman termel ma több mint 400.000 ecsetek, minden hónapban , majd folytassuk a munkát a felső szalonok frizura, fodrászat, indít az állandó innovatív szakmai Tools.

Denman kefék


A széles ecseteket, Denman találkozni, minden hajtípusra, beleértve a kefe Volume, Styling, az ecset, ami a tökéletes göndör, fénylő. Például az ecset 7 Sor Klasszikus Styling a Resistance, hogy a hő -, vegyi anyagokat, antisztatikus, gumi, higiénikus, tartós.

Kefék, feltéve, hogy a végén a gumi párnák, amelyek lehetővé teszik a maximális tapadás, vezérlés Smoothing kialakítása haj. A kefe könnyen behatol, anélkül, tépte a haját, így ez az optimális feltételeket Styling. Ez tökéletes a hosszú, közepes haj, ami nehéz a haját.

A Denman Ezüst Squargonomic körkefe, a Styling készült Natural sörték a vaddisznó, puha, nem karcolja a Scalp ad a haj több Volume, hatékony, redőző -, a haj, így ideális a közepes vagy hosszú haj. Nem törik a hajam, ügyvezető hagyja, bársonyos tapintású.

Továbbá, a roller Denman ecset rendkívül hatékony, hogy készült kerámia, egyenletesen elosztja a hőt, a szinten, a haj, így ez a csillogás haj alapos érdekel. A kapott fürtök rendkívül sikeres, de az is lehet használni, hogy hajkiegyenesítő. A Denman ecset célja, hogy siklik a göndör haj kibogozni a haj, hogy adjuk meg a fürtöket.
 
Denman kefék hatékonyan kezelni nedves hajra, lehetővé teszi a gyors szárítás gyorsítja a szárítást a hajszárítót, amely lehetővé teszi, hogy a forró levegő kering a gyökér, hogy szét.

Denman klasszikus ecset rendkívül sokoldalú, ad haj több Volume, kész a haj, hanem egy kristály ragyog.


Szóval, a Denman szakmai kefék egy jobb minőségű, de ideális a felismerés, hogy a legkifinomultabb frizurák.


Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)