Keratin

A CHI 4 új professzionális keratinos hajápoló terméket indított,  ami a megfelelő megoldás a sérült hajra. CHI Keratin egy komplex kezelés, amely rekonstruálja és védi a természetes haj keratinot és erősíti a haj szerkezetét, rugalmasságot, ragyogást és hidratálást biztosítva. A termékcsalád sampont, kondicionálót és kétféle kezelési módot tartalmaz: Keratin Leave in és Keratin Silk Infusion, amelyek ugyanazt a célt szolgálják a hajszerkezet javítására, és megakadályozzák a kémiai folyamatok, hő- és UV-sugárzás miatti károsodást. A termék legfontosabb összetevői: keratin, arganolaj, jojobaolaj és selyemfehérje. A keratin az, amely fenntartja a fehérje szintjét a haj szerkezetében, lezárva a kutikulát. A haj növekedését és helyreállítását biztosítja, hidratálja és csökkenti a haj porozitását és sztatikus feltöltődését. Az arganolaj hidratálja a hajat, rugalmasságot, ellenállást biztosít, megakadályozza a töredezését, és megörzi  hajlékonyságát és ragyogását. A jojobaolaj antibakteriális tulajdonságai segítenek megnyugtatni és kezelni a száraz fejbőrt. Egy másik csodálatos összetevő a selyemfehérje, amely fényt biztosít és megakadályozza az elszíneződést védelmet biztosítva a hő és az UV sugarak ellen.


A CHI Keratin Sampon intenzíven javítja a sérült hajat. Forradalmi formulája fokozza a hidratálást, megakadályozza a hajszál töredezését, egészségesebb hajat hagyva.
A CHI Keratin Balzsam intenzív kezelése a porózus és dehidratált hajjavításhoz, javítva a haj ellenállását és rugalmasságát.
A Keratin Leave In egy egyedülálló kezelés, amely megvédi a természetes haj keratint, hogy átstrukturálja a degradált hajszál kutikuláját.

A Keratin Silk Infusion egy komplex kutikula javító kezelés keratinnal, továbbá a selyem hidratája, valamint lezárja a dehidratálandó hajkutikulákat. Fenntartja a haj hidratálását hosszú ideig, igy fényt és formázhatóságot biztosít.

CHI Keratin sikeresen kinál energia infúziót és szükséges vitalitást a hajnak.

Nincs találat!