Biosilk

Biosilk az első sorban a termékek, hajápolás, hogy a létrehozott alapján selyem proteinek, hogy a legtöbb puha, fényes, egészséges haj. Ez a vonal a termék közismert, nagyra értékelik külföldön. Díjak, például a Vonzereje, a Legjobb, a Szépség Díjat, Glamour van Glammy Díjat, Szalon Plusz Editor ' s Choice Díjat, vagy a Launch Pad a Legjobb Termék Díját javasoljuk, Biosilk, mint egy kedvenc termék között, a beállítások a szakemberek, valamint a fogyasztók.

Minden termék Create előállított, az USA-ban.

Alapította 1986-ban egy csapat fodrászok, Farouk Rendszerek megkezdődött fejlesztésére szánt termékek a gondozási a haj, amely jelenleg forgalmazott több mint 100 országban. Farouk Shami, alapító elnöke, a vállalat úgy döntött, hogy összekapcsolják az etika, az oktatás, valamint környezetünk védelme, a fejlesztés, az összes termék.

Farouk Shami azt mondja,: "Hoztunk létre, Farouk Rendszerek alapján egy küldetés, egy álom. A küldetés pedig az álmom az volt, hogy a fickó fodrászok egy biztonságosabb munkakörnyezet, anélkül, hogy durva vegyi anyagok, speciális tudás keresztül egy jobb oktatás, a szakmai rendszerek, amelyek nem lehet újra otthon."

A Biosilk, Farouk tartott ez az álom egy lépéssel tovább - most ezek a képletek finom, tápláló, regeneráló, hogy áll a haza.

Silk Therapy A tartomány mélyen érdekel a haj természetes selyem


Hidratáló Therapy A tartomány mély érdekel, a haj, a fehérje, a selyem, maracuja olaj


Color Therapy A tartomány az érdekel, hogy a festett haj


Volumizing Therapy A tartomány az érdekel, finom haját, anélkül, hogy mennyiség


Style - Silk Therapy A tartomány Styling


Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)