Coffee Bean Conditioner - Color Illuminate - CHI - 251 ml Balzsam nuantator a árnyalatú világos barna


  0 (0 vélemény)


Gyártó: CHI
Gyűjtemény: Color Illuminate  • 6.397 Ft

  • Kifogyott
Ez a termék maximális mennyisége, 50
Kívánságlistához adom

Balzsam nuantator a árnyalatú világos barna - Kávébab -, Légkondicionáló - Color Világítja meg - CHI - 251 ml

Ez a balzsam nuantator mi bolt árnyalatú világos barna a hajam, egy lépésben. Revitalizálja, továbbá fenntartja a haj színe között időközönként festmény.

Dúsított Selyem Aminosav Komplex, tartalmaz kerámia, aminosavak, fehérje, a, a selyem, behatol a köröm, a haj, hidratálja a mélység. Használható mind a haj Natural, valamint a festett, hogy elérjék a természetes hangok, világos barna. Kiegyensúlyozza a semleges árnyalatú világos barna.

  • Ajánlott a szinten a tonalitás 5-7
  • Lehet keverni más árnyalatú a tartomány a különböző szinteken, a tonalitás.

Így használd:

  • Egy adag pigment: haj mosás a hajad, öblítse le, majd törölje szárazra a törölközőt. Alkalmazni a haj CHI Ionos Color Világítja Kondicionáló, majd oszd el egyenletesen. El 1-5 perc. Ismételje meg a folyamatot minden mosás.
  • A színezés intenzívebb hatást, valamint hosszú: a haj mosás a hajad, öblítse le, majd törölje szárazra a törölközőt. Alkalmazni a haj CHI Ionos Color Világítja Kondicionáló, majd oszd el egyenletesen. Hagyja, hogy a törvény 5 percig, hogy a hő, akkor még 10-20 percig szobahőmérsékleten. Öblítse le, majd ismételje meg, amikor csak szükséges.

*Vegye figyelembe a hang a kezdeti a haj, illetve a szín, amely úgy festett, a mértéke porozitás, hogy meghatározza az árnyékban, az idő, a működtetés. Mindig kesztyűt használjon, mint a folt felületekre, amellyel kapcsolatba lép.


Jellemzők

Részletek
Color Coffee Bean
Mennyiség 251 ml

Vélemények (0)

Általános Értékelés

0 (0 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Nincsenek vélemények erről a termékről.