Babor

A számos bőrápolási márka közül,  Babor egyike a kevés közül, amely büszkélkedhet védelmet nyújtó rendkívül biztonságos bőrtermékekkel. Ezek természetes eredetű összetevőkből készülnek, mivelhogy az egész Babor ápolási termék bőrgyógyászatilag ugyanúgy teszteltt mint 50 évvel ezelőtt, a márka létrehozása óta. Optimalizálva a bőr pH tökéletes szintjének, a Babor termékeket a világ legjobb gyógyfürdők használják  és most már sikeresen el tudja kényeztetni a bőrét az  otthonában is.

Biztonságos, természetes és egyszerű. Ezek a szavak tökéletesen leírják a Babor bőrápoló gyűjteményt. A termékválasztás egyszerűsítéséhez, Babor különféle bőrtípusú termékvonalakat hozott létre.

Látható eredmények Babor-al

Ha megjelenik a bőr öregedésének első jele, a Doctor Babor Skin gyűjtemény olyan termékeket tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni a bőrt sokkal fiatalabbnak, ezáltal visszaadják az Ön önbizalmát. A vonal Biogen Cellular termékeket tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a külső oxidánsoktól vagy a napi stressztől, és a Derma Cellular fényességet és rugalmasságot kölcsönöz.

A rendkívül érzékeny bőrű nők támaszkodhatnak a természetes alapanyagú termékekre, hogy megszabaduljanak ettől a hatástól, a Babor által kínált Baborganics termékcsaládot, amely tökéletesen működik ebben a tekintetben. Ez a bőrápolási termékcsalád 100% szerves összetevőt tartalmaz, amely nem befolyásolja a bőrt.

A Babor termékek legfontosabb feladata a bőr védelme és természetes állapotának megőrzése. Gondozási formulákat kínál holisztikus fogalmak alapján, több mint 50 éves intenzív kutatások során a Babor termékcsalád a legjobb összetevőket használja.  Ez a termékcsalád magában foglalja a nappali krémeket, tisztítószereket, éjszakai krémeket, hidratáló krémeket, szemkrémeket, tonik lotionokat, öregedésgátló termékeket és kezeléseket.

Fiatalabb bőr Babor-al

Ahogy öregszünk, a bőr kezd néhány kellemetlen változáson átesni, de a cél az, hogy a Babor termékek teljes skálája által kínált gazdag formulákkal helyreállítsák vitalitását. A koncentrált komplex vitaminok révén, a Babor Multi Active Vitamin Fluid javítja a bőr szerkezetét, javítja a szöveteket és visszaállítja a rugalmasságot. A B5, E és A vitaminok megerősítik a szövetet, növelik a vitalitást és harcolnak a szabad gyökök ellen.

A Babor Vita Balance éjszakai krém alkalmazása stimulálja a bőrsejtek regenerálódását. Kifejezetten száraz bőrű emberek számára készült, így ez a krémes formula szabályozza a lipidszintet, hidratálja és revitalizálja a bőrt. A finomabb bőrért és a szemkörnyéki lifting hatásért, Babor HSR Lifting Extra, küzd a szem körül kialakult ráncok ellen és hozzájárul a rugalmasság fenntartásához.

A rendkívül hatékony Babor Skinovage termékcsalád, egyedülálló megoldásokat kínál a száraz, érzékeny, foltos vagy regenerálódást igénylő bőr napi gondozására. Így ebben a termékcsaládban minden bőrtípus számára találhatóak termékek.

Babor Cleanser mélyen tisztítja a bőrt, ami a legfontosabb egy világosabb és szebb bőrért. A legtöbb termék gyorsabban és hatékonyabban fejti ki hatását, ha a bőrt előtte tökéletesen megtisztítják, így az összes Babor tisztító termék tartalmaz nyugtató és hidratáló összetevőket.

Gondosan kiválasztott termékek forrásvizet tartalmaznak Aachaen-ből, Németországból, amelyek a legfontosabb ásványi anyagokat képviselik, amire az emberi testnek szüksége van. 
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)