Babor

A számos bőrápolási márka közül,  Babor egyike a kevés közül, amely büszkélkedhet védelmet nyújtó rendkívül biztonságos bőrtermékekkel. Ezek természetes eredetű összetevőkből készülnek, mivelhogy az egész Babor ápolási termék bőrgyógyászatilag ugyanúgy teszteltt mint 50 évvel ezelőtt, a márka létrehozása óta. Optimalizálva a bőr pH tökéletes szintjének, a Babor termékeket a világ legjobb gyógyfürdők használják  és most már sikeresen el tudja kényeztetni a bőrét az  otthonában is.

Biztonságos, természetes és egyszerű. Ezek a szavak tökéletesen leírják a Babor bőrápoló gyűjteményt. A termékválasztás egyszerűsítéséhez, Babor különféle bőrtípusú termékvonalakat hozott létre.

Látható eredmények Babor-al

Ha megjelenik a bőr öregedésének első jele, a Doctor Babor Skin gyűjtemény olyan termékeket tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni a bőrt sokkal fiatalabbnak, ezáltal visszaadják az Ön önbizalmát. A vonal Biogen Cellular termékeket tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a külső oxidánsoktól vagy a napi stressztől, és a Derma Cellular fényességet és rugalmasságot kölcsönöz.

A rendkívül érzékeny bőrű nők támaszkodhatnak a természetes alapanyagú termékekre, hogy megszabaduljanak ettől a hatástól, a Babor által kínált Baborganics termékcsaládot, amely tökéletesen működik ebben a tekintetben. Ez a bőrápolási termékcsalád 100% szerves összetevőt tartalmaz, amely nem befolyásolja a bőrt.

A Babor termékek legfontosabb feladata a bőr védelme és természetes állapotának megőrzése. Gondozási formulákat kínál holisztikus fogalmak alapján, több mint 50 éves intenzív kutatások során a Babor termékcsalád a legjobb összetevőket használja.  Ez a termékcsalád magában foglalja a nappali krémeket, tisztítószereket, éjszakai krémeket, hidratáló krémeket, szemkrémeket, tonik lotionokat, öregedésgátló termékeket és kezeléseket.

Fiatalabb bőr Babor-al

Ahogy öregszünk, a bőr kezd néhány kellemetlen változáson átesni, de a cél az, hogy a Babor termékek teljes skálája által kínált gazdag formulákkal helyreállítsák vitalitását. A koncentrált komplex vitaminok révén, a Babor Multi Active Vitamin Fluid javítja a bőr szerkezetét, javítja a szöveteket és visszaállítja a rugalmasságot. A B5, E és A vitaminok megerősítik a szövetet, növelik a vitalitást és harcolnak a szabad gyökök ellen.

A Babor Vita Balance éjszakai krém alkalmazása stimulálja a bőrsejtek regenerálódását. Kifejezetten száraz bőrű emberek számára készült, így ez a krémes formula szabályozza a lipidszintet, hidratálja és revitalizálja a bőrt. A finomabb bőrért és a szemkörnyéki lifting hatásért, Babor HSR Lifting Extra, küzd a szem körül kialakult ráncok ellen és hozzájárul a rugalmasság fenntartásához.

A rendkívül hatékony Babor Skinovage termékcsalád, egyedülálló megoldásokat kínál a száraz, érzékeny, foltos vagy regenerálódást igénylő bőr napi gondozására. Így ebben a termékcsaládban minden bőrtípus számára találhatóak termékek.

Babor Cleanser mélyen tisztítja a bőrt, ami a legfontosabb egy világosabb és szebb bőrért. A legtöbb termék gyorsabban és hatékonyabban fejti ki hatását, ha a bőrt előtte tökéletesen megtisztítják, így az összes Babor tisztító termék tartalmaz nyugtató és hidratáló összetevőket.

Gondosan kiválasztott termékek forrásvizet tartalmaznak Aachaen-ből, Németországból, amelyek a legfontosabb ásványi anyagokat képviselik, amire az emberi testnek szüksége van. 

Hydro Rx A dehidratált bőr, anélkül ragyog,


Sea Creation 2018 Tartomány Tenger Alkotás jön egy új csomagolás, egy új formula


ReVersive Mi lenne ha vissza tudnánk forditani az időt? BABOR ReVersive ma "visszafordíthatja nekünk egy kicsit az időt"


Skinovage Advanced Biogen Innovatív termékcsalád a dehidratált, fáradt bőr számára. Tegye bőrét újra sugárzóvá!


Skinovage - Age Preventing - Hidratáló Tartomány buja száraz bőr


Refine Cellular Olyan bőrre, amelynek sürgősen szüksége van jobb tónusra és textúrára.


Ampullák A készlet ampullák promo 2016. Koncentrátumok ampullák egy tapasztalat, kiemelkedő eredményeket!


Folyadékok Innovatív termékek maximális koncentrációban


Age Id Serum Foundation Ultra-könnyű textúrájú alapozó, öregedésgátló hatással.


Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)