Ardell

Ardell piacvezető a műszempillák terén. Ardell műszempillák úgy vannak kialakítva, hogy kiemeljék és hangsúlyozzák a természetes szempillákat. Annak érdekében, hogy a megjelenés természetesen hasson és még ragyogóbb legyen, az Ardell műszempillák segítenek egy csodálatos megjelenés létrehozásában, szempilla spirál nélkül. Híres márkává vált, mert hangsúlyozza a nők vágyát, hogy elképesztően hosszú szempillákat kapjanak, a termékcsalád rendelkezik szempilla, szemöldök ápolókkal, kiváló minőségű ragasztokkal, továbbá make-up kiegészítőkkel is.


Válassza szemének a legszebb szempillákat!


Ardell Fashion Lashes – 100% sterilizált emberi hajból készült. Ezek a tincsek újrafelhasználhatóak és nagyon könnyen alkalmazhatók, és minden készlet egy tökéletes dobozba kerül, amely többször használható. A műszempillák 35 különböző stílusban érkeznek (fekete vagy barna) és mindenkihez illenek.


Ardell 120 műszempillák gyönyörűen íveltek, átlátszó szalagra szerelék fel őket, természetes hatásúak, ívelt megjelenést kölcsönöznek úgy nappalra, mint estére. Egy természetes és drámai megjelenésért, vékony réteget adnak hozzá a természetes szempillákhoz, anélkül, hogy elnehezítené, rendkívül kényelmes és 100% természetes hajból készülnek.

Az Ardell műszempilla szettek, a nők minden igényét kielégítik, hogy hosszabb szempilláik és szépen kontúrozott szemük legyen, melyek mindenkit vonzanak. Egy magával ragadó tekintet többet mind minden szónál, és ha a természet nem volt annyira bőkezű, akkor az Ardell műszempillák kiegészítik azt.

A hat pár műszempillából álló Ardell kézzel készített, hosszú, vastag és rendkívül kényelmes, buja szépségest kölcsönöz, mely vonzza a tekinteteket.

Ugyan ebbe a termékcsaládba tartoznak a Ardell Demi Wispies Natural műszempillák, amelyek óriási térfogatot és csábító megjelenést kölcsönöznek. Újta-, könnyen használhatóak és rendkívül hozzáférhetőek. Kiváló minőségűek, az Ardell Demi Wispies Natural műszempillák olyan dobozban jönnek, melyek higiénikusan megőrzik az újrafelhasználható műszempillákat. Ezeket sok professzionális sminkes szakember használja a szalonokba, de otthoni használatra is alkalmasak, hiszen mindenféle szemnek megfelelnek, függetlenül színétől, alakjától vagy formájától.


Az Ardell műszempilla ragasztó, mindenek előtt biztonságot nyújt, mert kizárja a lehetőségét annak, hogy a legfontosabb pillanatban a műszempillák leessenek. Nem számít, hogy mennyire gyönyörűek a műszempillák, szükséges a ragasztó használata, hogy kiemelje őket. Mivel ezeket a szempillákat exkluzív szalonokban használják, a legjobb minőségűek, a ragasztó vízálló folyékony formájának köszönhetően, amely így gumiszerű marad levegővel érintkezve.

A szemöldök az arc legfontosabb része és sokoldalúbb tulajdonságai vannak, mivel személyre szabott plusz és harmonikus és esztétikai egyensúlyt biztosít az arcon, ezért kifogástalanul és megfelelően kell ápolni. Tehát Ardell szemöldöke természetes megjelenést nyújt a szemöldökformálás optimalizálásával és meghatározásával.  


A legszebben kontúrozott és meghatározott szemek csak Ardell termékekkel, melyek bárki számára elérhetőek.


Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)