.35 Golden Mahogany - Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano - 90 ml Arany mahagóni koncentrált Pigment

Gyártó: Alfaparf Milano
Gyűjtemény: Pigments


Mennyiség
Arany mahagóni koncentrált Pigment - .35 Golden Mahogany - Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano - 90 ml 90 ml
Color
  • 10.259 Ft

  • Raktáron

Arany mahagóni koncentrált Pigment - .35 Golden Mahogany - Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano - 90 ml

Az arany mahagóni koncentrált Pigment - .35 Golden Mahogany - egy legmodernebb professzionális termék  amely bármilyen típusú szolgáltatás személyesitésére használható: szín, gondozás, forma, stílus.

Ez az Alfaparf Milano  innovatív pigment  különböző keverési lehetőségeket kínál, csodálatos eredményekkel tekintve az   intenzitás és a tonalitás sokaságát. Hozzátéve a keverékben optimális mennyiségű pigmentet, használható  mind természetes, mind festett vagy fehér hajon, ami bizonyos árnyalatokat kihangsúlyoz,  újakat ad hozzá, a nem kívánt hatásokat kijavítja, és ezenkívül a termék extra fényt kölcsönöz a hajnak.

Eredmények:

Az Alfaparf Milano  Ultra Concentrated Pure pigmentek ,   bármilyen pH-értékre alkalmazhatók,  így hatékonyan használják minden szolgáltatásra - festések, keratinos kezelések, sampon balzsam vagy maszk kezelések , amelyek összeférhetők a következőkkel:

1.       vízzel - színkorrekciót eredményez (újra pigmentálás) / plusz egy maximális ragyogást

2.       festékkel - az új árnyalatok ösztönzését vagy létrehozását eredményezi;

3.       keratinnal -  a kezdeti hajszín fokozása, dúsítása és javítása

4.       hajmaszkal - a természetes haj első színezésére;   így a reflexek hozzáadásra kerülnek, és a haj természetes színét frissítik;

5.       sampon, maszk vagy ampulla kezeléssel - professzionális, teljes, hajápoló, frissítő és hajszínező kezelésekhez;

6.       a professzionális Lisse Design vagy a Hydrate-Alfaparf Milano termékcsaláddal - a teljes átalakításhoz, fokozás, frissítés és színezés;

7.       a Semi di Lino és az S4U (hab vagy gél) Alfaparf Milano termékével bármilyen stílus vagy frizura személyesités érdekében, hozzátéve  ráadásul egy plusz színt.

Hatás:

- GOLDEN MAHOGANY .35 -Ideális mélység hozzáadásához a sötétbarna tónusokhoz / új barna tónusokhoz

Új árnyalatok és színek létrehozásához keverje össze az Ultra Concentrated Pure Pigment-et + festékel

Használat:

Az intenzitástól vagy a céltónustól függően, a szükséges mennyiséget kell alkalmazni, és minden 10 percenként  ellenőrizni kell. A meghajtó idő függ a haj állapotától és a kívánt eredménytől. A legjobb eredmények érdekében, használat előtt olvassa el a belső használatra vonatkozó utasításokat. Csak professzionális használatra!


Jellemzők

Részletek
Mennyiség 90 ml
Color .35 Arany Mahagóni

Vélemények (14)

Általános Értékelés

5 (14 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!