Anesi

Az Anesi egy nemzetközi bőrápolási márka, amely Madridban született, Spanyolországban. A kozmetikai ipar több mint 40 éves tapasztalatával a DRV Group több mint 85 országban értékesíti termékeit világszerte. Az Anesi bemutatta a legfejlettebb technológiáját és a természetes, klasszikus és hatékony összetevőket.

A vállalat a kezdetektől fogva egy teljes kozmetikai termékcsaládot hozott létre, kifejezetten azért, hogy megfeleljen a szépségnek és a jó közérzetnek valamennyi elvárásoknak. A kezelési folyamat egyszerű, lépésről lépésre és minden kliens számára alkalmazható, érzékelhető protokollt használ. Így mindezek a koncepciók, kizárólag egy nevet viselnek: ANESI.

A legjobb eredményeket az Anesivel nyerik

Az Anesi a maximális komfortfilozófiát a szorosan vizsgált technológiai formulákkal ötvözi a maximális hatékonyság érdekében. Az összetevők rendkívül változatosak, a mediterrán hatással rendelkező tengeri alga kivonattal, amely új kozmetikai előrelépésekhez és rendkívül hatásos készítményeket teremt.

Minden Anesi termék laboratóriumban kerül előállításra, ahol minden formulán aktívan dolgoznak, és különböző módszereket alkalmaznak az egyes személyek igényeitől függően. Az Anesi olyan európai márka, amely a francia szépészeti irányelveket és követelményeket alkalmazza. Ugyancsak hangsúlyozza a kozmetikumokkal való szoros kapcsolatot, mivel a legjobban ismerik az ügyfelek igényeit, a különböző bőrfajtákat, ezért a megfelelő kezelést fejlesztik ki.

 

Anesi megjelenése ötvözi az avangardot a klasszicizmussal, és a tartályokat kifejezetten a finomság és a harmónia megjelenítésére tervezték.

 

Az Anesi a professzionális bőrápolási termékek széles választékát kínálja. Az Anesi termékek célja az alakformálás és tonizálás. A masszázsolajok, krémek, gélek és testápolók kollagént és elasztint tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlen összetevők, segítik a zsírégetést és testsúlycsökkentést, miközben megszüntetik a testben feleslegesen felhalmozódott vizet.

Speciálisan növényi kivonatokkal, kukoricával, szójababbal és szezámolajjal formulázva, az Anesi tisztítja, regenerálja a bőrt, megújítja a szöveteket, megakadályozza a striákat és növeli a rugalmasságot.

Az Anesi krémek minden bőrtípus számára megfelelőek: száraz, érzékeny, zsíros, vegyes vagy idős, erős regeneráló hatással.

Az összes bőrtípusra és különösen a száraz bőrre alkotott Anesi krém hidratál, vizet tart a pórusokban, erősíti a méregtelenítő folyamatot és fényt ad. Az Anesi egy speciálisan zsíros vagy pattanásos bőrre kifejlesztett krémet is létrehozott, amely hatékonyan gyógyítja a hegeket és pattanásokat, csökkentve a bőrhibákat és megőrzi a bőr egészséges és hidratált állapotát.

Ha mostanáig a cellulitisz problémát jelentett, most búcsút inthetünk neki, mert az Anesi olyan formulát hozott létre, mely láthatóan csökkenti a „narancsbőr” megjelenését.

A testmozgással és az Anesi masszázzsal hihetetlen eredményeket érhetünk el, mert eltávolítja a vizet és a felesleges zsírt a bőrsejtekből

Tehát az Anesi cellulit elleni krémje, összetevőinek köszönhetően, karnitin és koffein, növeli a kapilláris sejteket, stimulálja a nyirokrendszert és megszünteti a zsírszövetet.

 

Ezekkel az aktív összetevőkkel az Anesi krém láthatóan csökkenti a cellulitiszt, miközben fenntartja a szilárd és hidratált bőrt.

 

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)