Általános Szerződési Feltételek

A HONLAP HASZNÁLATA

A Glemis.hu webhelyen bemutatott termékek és szolgáltatások elérése, látogatása, használata vagy vásárlása magában foglalja az ezen a webhelyen ismertetett feltételek elfogadását. A webhely legjobb körülményeihez való alkalmazás érdekében ajánlatos figyelmesen elolvasni az alábbi tájékoztatót.

Regisztrált felhasználójaként történő bejelentkezés alapértelmezés szerint elfogadja a bemutatott termékekhez kapcsolódó elektronikus üzenetek fogadását. 

COPYRIGHT

A Glemis.hu az SC COSIBELLA SRL tulajdonát képezi, amely a hatályos jogszabályoknak megfelelően van kezelve.

A Glemis.hu  teljes tartalma, beleértve a tervezési elemeket és webes grafikákat, a SC COSIBELLA SRL   tulajdonát képezi, szerzői jog, szellemi és ipari tulajdonjog védelme alatt áll.

A fent felsorolt tételek bármelyikének használata a tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül büntetendő a hatályos jogszabályok szerint .

A felhasználó a Glemis.hu  webhelyen lévő információkat kizárólag személyes érdeklődés céljából használhatja fel, anélkül hogy joga lenne letöltésre, a webhely részben vagy teljes mértékben történő módosítására, reprodukálására, valamint másolni, eladni / viszonteladni vagy más módon felhasználni kereskedelmi célra a SC COSIBELLA SRL írásbeli hozzájárulása nélkül.

 

A VITÁK ES KONFLIKTUSOK

Arra törekszünk, hogy az általunk kínált információk a lehető legegyértelmübbek és valósabbak legyenek. Előfordulhat azonban néhány hiba. Nem nyújtunk semmilyen közvetlen vagy közvetett garanciát az általunk kínált információ, kép, termék minőségéről, ingyenesen vagy fizetéssel, szolgáltatásunkon keresztül.

Előfordulhat, hogy egy adott időpontban egy termék mellett nincs feltüntetve minden részlet. Ez azért történik, mert a termékek adatainak megszerzése és feldolgozása időt vesz igénybe, illetve az adatok fokozatosan kerülnek feltöltésre. Általában néhány napot igénybe vesz egy új termék bevezetése során minden részlet feldolgozása SC COSIBELLA SRL fenntartja magának a jogot, hogy nem nyújt garanciát arra nézve, hogy a kínált szolgáltatás megfelel az Ön igényeinek, illetve hogy a szolgáltatás megszakítás nélkül, biztonságos és mindenféle hibától mentes.

Nem vagyunk felelősségre vonhatóak semmilyen módon,közvetlenül vagy közvetetten semmilyen felelősséget nem vállalunk szolgáltatásaink nem rendeltetésű használatából eredő károkért.

Minden értesítés nélkül, a SC COSIBELLA SRL törölhet, vagy hozzáadhat bármilyen információt az oldalhoz és megszakíthat bármely tevékenységet vagy archiválást a webhely tartalmából.

SC COSIBELLA SRL  nem vállal felelősséget a sérült csomagokért a szállítmányozó cégek rossz kezelése miatt.

SC COSIBELLA SRL fenntartja magának a jogot, hogy elutasítja a megrendelést, ha az alábbi helyzetek bármelyike fennáll:

- A megrendelt termék nincs raktáron;

- Nem sikerült kifizetési visszaigazolást szerezni;

- A termékinformációk hibáinak azonosítása, beleértve a promóciós árat vagy ajánlatot;

- Az ügyfél nem megfelelő magatartást és nyelvet használ (agresszív, kicsapongó, stb.) vagy a megrendelések során visszautasította a szállítást;

A Glemis.hu  weboldalhoz való illetéktelen hozzáférést vagy a csalás kísérletét jelentjük az illetékes hatóságoknak. Az SC COSIBELLA SRL  és ügyfelei közötti bármilyen konfliktust a két fél közötti megállapodással megpróbálják békésen megoldani. Amennyiben ez nem lehetséges, az e területre vonatkozó román jogszabályok alkalmazandók, és a konfliktusok megoldása a román bíróságok feladata. A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával az ügyfél teljes mértékben vállalja ezeket a feltételeket.

Amennyiben az ügyfél rendelését rögzítette, megerősítette, a csomagot elküldésre került, de a szállítmányt visszautasította, az ügyfélt köteles megfizetni a szállítási és a csomagolási szolgáltatás díját.

Ellenkező esetben jogi lépésekre kerül sor.

Amennyiben megrendeli az áruház termékeit, akkor az ügyfél beleegyezik, és vállalja, hogy nyilvánosságra hozza személyes adatait, ha nem veszi fel a csomagot.

SZÁLLÍTÁS

Kattintson ide a részletekért

RENDELÉSI ÖSSZEG

Kattintson ide a részletekért

A TERMÉK ÉS FELTÉTELEK VÁLTOZÁSA

SC COSIBELLA SRL fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül és indok nélkül módosítsa, frissítse a szerződési feltételeket. SC COSIBELLA SRL fenntartja magának a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa az oldal felépítését, anélkül hogy megindokolná az okokat.

Továbbra is használja az oldalt az a változások elfogadását jelenti.

 

A HIBÁS ADATOK JAVÍTÁSA

SC COSIBELLA SRL nem vállal felelősséget a termékleírások szövegéért, amelyeket a szállítók anyagaiból reprodukálnak. A helyszínen bemutatott képek tájékoztató jellegűek, a ténylegesen szállított termékek eltérhetnek színben, megjelenésben,stb.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy kijavítsuk a mulasztásokat, megjelenítési hibákat amely előfordulhat a gépelési hibák , vagy a szoftverek pontosságának hiányából, előzetes értesítés nélkül.

A visszatérési politika az online Üzlet – Glemis.hu

Glemis.hu szeretné, hogy ügyfelei 100%-ban elégedettek legyenek.

Ha valamilyen oknál fogva azt szeretné, hogy a termék visszaküldésre kerüljön, visszatérítjük Önnek a termékért fizetett összeget.

A termék visszaküldése az ügyfél költségére történik, ugyanazzal a szállítási szolgáltatással, mint amelyekkel a szállítást elvégezték. Glemis.hu visszatéríti a megrendelési értékét,legfeljebb 14 naptári napon belül, a szerződés írásban történő felmondását követően. A visszatérítési összeg és a visszatérési feltételek nem tartalmazzák a szállítási költségeket. Továbbá az összeg nem tartalmazza a banki átutalással vagy postai utalással kapcsolatos jutalékokat (ha van ilyen).

Megrendelési hiba esetén (pl. egy más terméket küldtek stb.) a Glemis.hu viseli a szállítási díjat.

Abban az esetben, ha a kapott csomag sérült,  kérjük ne fogadja el a későbbi bejelentések nem lesznek figyelembe véve.

Ha a kapott termékek nem felelnek meg, kérjük, értesítsen minket a csomag kézhezvételétől számított 24 órán belül, az ezt követő bejelentések nem lesznek figyelembe véve.


Visszatérési feltételek:

A kozmetikai termékek vagy testápolási termékek visszaküldése nem elfogadható amennyiben felbontott, használt vagy tesztelt, az ügyfelek egészségének és higiéniájának céljából.

Az egyetlen feltétel az, hogy a termék ugyanolyan állapotban legyen, mint a kiszállításkor (lezárt (nem használt), a mellékelt címkék, az eredeti csomagolás és a kísérő dokumentumok).

A visszaküldésre vonatkozó kérések kizárólag online történnek az űrlap kitöltésével, a "Visszaküldés"oldalon.

A COSIBELLA SRL-nak küldött csomagok / termékek esetében, a visszaküldési ürlap kitöltése hiányában és beleegyezésünk nélkül, megtagadják az átvételt.

Ha a termékhez tartozó rendelés kedvezményt kapott a szolgáltatásokra (csomagolás, szállítás stb.), a visszaváltás során ezen kedvezmények felszámolásra kerülnek.


A termékek visszaküldési címe:

COSIBELLA

Pest, Alsónémedi

GLS Európa u. 2., 2351

Telefon: 06309580842


Bármilyen egyéb kérdése van, írjon nekünk a contact@glemis.hu

Megjegyzés:
1. A fent említett visszatérített termék(ek) csak a Glemis.hu -on online megrendelt termékekre vonatkoznak, amelyet a fizikai vevő a futárszállítás után fogadott;
2. Azoknál a termékeknél, amelyeken látható károsodása kézbesítéskor, meg kell tagadnia az átvételét;
3. A Glemis.hu -on online megrendelt termékek csak a gyártó eredeti csomagolásában szállíthatók. Néhány termékkategóriában a Glemis.hu fenntartja magának a jogot, hogy további csomagolásban szállítsa az eredeti csomagolás védelme érdekében.