Alfaparf Milano

Az Alfaparf Milano egy multinacionális márka, vezető szerepet tölt be a hajfestésbe, a gondozásába, de a professzionális, kizárólagos. formázó termékekben is. Az Alfaparf Group az egyik első kozmetikai cég olasz tőkével és az egyik legjobb nemzetközi márka. Az Alfaparf Milano számos fodrászszalonnal dolgozik a világ minden tájáról. Az Alfaparf Milano stílusát a divat fővárosa, Milano, inspirálja, kiemelve a tökéletességet, a kifinomultságot és a gondoskodást.

A legjobb hajápolási megoldások az Alfaparf Milano-tól

 Alfaparf Milano különös figyelmet fordít a felhasználók véleményére. Ezért együttműködik a különböző kultúrákhoz és nemzetiségekhez tartozó legjobb operátorokkal azzal a feltétellel, hogy az Alfaparf Milano a legjobb gondozási és szépségi megoldásokat kínál. Szintén, Alfaparf Milano létrehozott egy férfiaknak szánt termékválasztékot, amely gondoskodást, stilust és kifinamultságat ad.

Alfaparf Milano teljes termékválasztéka

Alfaparf Milano kínál egy 100% -os forradalmi kezelést, amely által a haj ellenállóbb lesz, tökéletességre törekedve. Az Alfaparf Keratin Therapy termékekkel, a haj sokkal erősebb és egyenesebb lesz. . Ez megment egy csomó időt, anélkül, hogy szükség lenne a kefe, a lemez valamint a hajszárító mindennapi használata. Ez a kezelés révén a haj egyenes, bársonyos, fényes és könnyű fésülhető lesz.

A termék nem tartalmaz parabent, amelyet a legjobb szépségipar szakemberei teszteltek. A tartomány megfelel a legszigorúbb amerikai szabványoknak, és megfelel az EU előírásoknak is. Ez a termék alkalmas minden haj típusra, beleértve a színes hajat is.A hajkiegyenesítő kezelésnek három hónapos garantált eredménye van. A Keratin Therapy kombinálja az innovatív technológiát az illóolajokkal és a keratinnal.

Az Alfaparf Milano sampon azonnal látható fényt kölcsönöz. Ezeknek a termékeknek a fő összetevői: a lenmagok, E-vitamin, Omega 3 és Omega 6 amely javítja a szőrzetet a gyökérből, igy ez maximális rugalmasságot és fényet biztosit.

Az Alfaparf Milano festék könnyen alkalmazható. Innovatív technológiájával pár perc alatt maximális színezést és látványos eredményeket kínál. Az árnyalatok intenzívek és fényesek, igy a hajnak a szükséges ragyogást meg tudja adni.

Az Alfaparf Milano termékek szakosodtak a hajszál helyreállításában, a gyökértől a csúcsokig, igy egy széles termékválasztékot kínálva, amelynek célja a száraz és lebomló haj javítása. Azáltal hogy számos szolgáltatást és terméket kínál, az Alfaparf Milano a megoldás minden típusú hajhoz. Sok felhasználó kifejezte véleményét ezekről a termékekről és teljesen elégedettek voltak, mert a főbb összetevőket tartalmazzák, amelyekre a hajnak szüksége van: lipideket, ásványi anyagokat, fehérjéket és gondosan kiválasztott összetevőket mely nem károsítják a hajat semmilyen módon. A hajminőség javítása mellett az Alfaparf Milano teljes mértékben elkötelezett a legmegfelelőbb, természetes és vonzó szín elérése iránt.

Azoknak az ügyfelek számára, akik szeretnének egy természetesebb hatású hajat, Alfaparf Milano jön a megfelelő szőke, arany, mahagóni, intenzív piros vagy halványbarna árnyalatokal, kielégítve mindenki igényeit. Összetevői és különösen a keratin miatt, az Alfaparf Milano hosszú ideig védi a hajadat.  5 gyárral, 23 kereskedelmi akadémiával és  300 000 ügyféllel a világon szerte, nem meglepő, hogy az Alfaparf Milan a bizalom megnevezésévé vált a kozmetikai iparban.

Smooth - Rebel Hair Colecție de produse profesionale care ajută la netezirea firelor rebele de păr.


Semi Di Lino - Curls Gama de produse pentru parul cret si ondulat.


Kötet A tartomány a hangerőt, hogy a haj, vékony,


Blends of Many A tartomány érdekel a haj férfiak


Semi Di Lino - Reconstruction Teljes program a haj regenerálására és rekonstrukciójára


Semi Di Lino - Moisture Termékcsalád intenzív hidratáláshoz


Tételek: 1 - 15 / 200 (14 oldal)