Essence - Keratin Boost - Luxeoil - SP - Wella Professionals - 100 ml A kezelés elengedhetetlen


  0 (0 vélemény)  • 7.637 Ft

  • Kifogyott
Ez a termék maximális mennyisége, 50
Kívánságlistához adom

Wella professionals SP LuxeOil Keratin Boost, hogy Megvásárolja a Kezelés öblítés nélkül helyreállító, hogy a haj érzékeny, csökkentett 100 ml

A kezelés alapvető helyreállító el -, ami van rögzítve a hajszálat, hogy újjáépítsék a haj tengely keratin, hogy megerősítse a szerkezet.

Permetezze a nedves haja frissen mosott, pufferelt, majd viselni, mint mindig.

A tartomány áll egy keverjük össze az olajat, értékes olajat az Argán, Mandula, Jojoba olaj.

Argán olaj: Argán Olaj, amit a mag, a gyümölcs az argán fa őshonos Marokkó. Argan olaj egy értékes erőforrás, ismert a szerepe, mint a táplálkozási, valamint kozmetikai előnyöket kínálunk. Ez az úgynevezett "folyékony arany", a szakértők, a szépség, köszönhetően a pozitív hatása, hogy a szépség, az egészség, a hajad.

Mandula olaj: Mandula Olaj egy jó olaj, tápláló tulajdonságairól a regeneráló, nyugtató hatását. Ez az ütés a képlet az erő, hidratálja, törődik a hajat, anélkül, hogy a töltés. Emellett serkenti a növekedést, az erőteljes szőrnövekedés, illetve adja ragyog.

Jojobaolaj: Jojoba Olaj kivonják a magok a növényi olaj. Ez az olaj nagy affinitása van a haj, gyorsan felszívódik, de lehet, hogy a haj száraz, kusza, rideg-in-one, hidratált, de új életre kelt.


Jellemzők

Részletek
Mennyiség 100 ml-es.

Vélemények (0)

Általános Értékelés

0 (0 vélemény)

Mondja el véleményét

Írja meg a véleményét
Rossz
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Nincsenek vélemények erről a termékről.